Even weg op Black Friday!

black friday high-tech dafy moto

 

black friday bagage dafy moto
RUGZAK
MOTORBENODIGDHEDEN

Praktisch, waterdicht en bestand tegen schuren. Verschillende opbergvakken. Helmhouder en achterpaneel. Alles is ontworpen om een rugzak zo functioneel mogelijk te maken, terwijl hij je beschermt als dat nodig is. Maar bovenal moet deze rugzak zo comfortabel mogelijk zijn om in alle sereniteit te kunnen rijden. Voor de meer stadse en sportieve mensen zal hij je overal volgen en onmisbaar worden in je dagelijks leven. Black Friday is het moment om er voordeel uit te halen. Dafy Moto biedt je een selectie van merken, met o.a. Dainese, Ixon en DMP. En opdat je geen reden tot aarzeling zou hebben, bieden wij je levering en retourzending aan indien het model toch niet het juiste was.

Ik ontdek
 
ZIJ- OF ZADELTASSEN
IEDER ZIJN EIGEN TAS

Een weekendje aan zee? Een road-trip naar Canada? Ja, ja... Waarom niet Canada? Er is niet ENKEL sneeuw het hele jaar door. Kortom, of het nu voor twee dagen is of voor tien, kies de tas die bij je past. Van 12 tot 80l, je vindt ongetwijfeld een exemplaar dat op je stuur past zodat je er weer tegenaan kunt. Dafy Moto biedt je de mogelijkheid om je bagage te vervangen door te profiteren van een speciale Black Friday-korting op de grootste merken. Bagster, Givi en Travel Bags zijn van de partij. En voor nog meer gemak bieden wij je de mogelijkheid om in 3X te betalen zonder enige kosten. Dus aarzel niet, pak je koffers!

Ik ontdek
black friday bagage dafy moto

 

black friday bagage dafy moto
TANKTAS
WE LOVE IT

Modulaire capaciteit, doorzichtig vak voor smartphone, draaggreep, waterdicht, reflecterend... Alle opties die je zullen doen vallen voor een tanktas. Voor een motorreis of weekend, neem tot 40l van je spullen mee. Past op een touring- of sportmotor. Oxford, Givi of Shad, alle grote merken die gespecialiseerd zijn in bagage zullen je vergezellen op je reizen. Je wachtte op een speciale aanbieding om het te kopen? Dafy Moto heeft een speciale Black Friday-aanbieding voor je om van te profiteren. Je had ideeën nodig voor je kerstcadeaus. Zoek niet verder!

Ik ontdek
 

black friday bagage dafy moto

Black Friday, het is nu het moment om er voordeel uit te halen. Net als de kerstman op zijn slee, neem je op kerstavond al je cadeautjes mee op je motor! Wees niet bang om jezelf te trakteren! Voor jou of voor je familie, Dafy Moto biedt je aan je koffers te pakken tegen lage prijzen. De beste merken, voor het grootste comfort, voor een betere reis. Geniet van je verblijf!