Ze zullen je passen als een handschoen met Black Friday!

Motorhandschoenen black friday

 black friday leren motorhandschoenen dafy moto
DE MOTORHANDSCHOEN IS EIGENLIJK GEBOREN OP... EEN SKIPISTE!
EEN KLEINE IDENTITEITSCRISIS IEMAND?

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom we het over skiën hebben op een pagina over motorhandschoenen... Het is tenslotte Black Friday, Kerstmis komt er al snel aan, dus waarom niet! Nee, we lanceren ook geen nieuw idee voor een skimotor! De reden hiervoor is dat in de jaren ‘70 de skihandschoen de inspiratie vormde voor de eerste motorhandschoen. Deze laatste, aanvankelijk vervaardigd in een fijn en soepel leder, is op dat moment zelfs niet voorzien van bescherming. Pas later, aan het eind van de jaren '90, wordt het veiligheids- en comfortaspect in aanmerking genomen en echt ontwikkeld. Ten slotte zullen motorhandschoenen in 2016 zelfs verplicht worden. Alle motorrijders moeten voortaan uitgerust zijn met CE-gecertificeerde motorhandschoenen. Net als met een goede vochtinbrengende crème, moeten fabrikanten je handjes beschermen. Vallen, regen, koude... Vandaag is alles een voorwendsel om steeds meer geavanceerde technologieën te ontwikkelen voor je dagelijks comfort op je twee wielen. Toch is het niet altijd gemakkelijk om aan de voorschriften te voldoen en tegelijk een esthetisch en praktisch aspect te behouden dat aan je behoeften beantwoordt.

Ik ontdek

 

RUST JEZELF PIEKFIJN UIT TOT DE VINGERTOPPEN
VIND JE EIGEN STIJL

Tijdens Black Friday is er aan koopjes geen gebrek! De prijzen zijn het laagst voor alle grote merken van motoruitrusting: Alpinestars, Furygan, Bering All One... Dus alles wat je hoeft te doen is kiezen uit onze selectie motorhandschoenen. Met al deze opties kan de keuze moeilijk zijn, dus kies eerst je stijl! Meer een circuitrijder? Kies voor een hoog manchet, een dubbele polssluiting, palmverstevigingen en een anti-wringband. Dit alles garandeert veiligheid en prestaties in optimaal comfort. Ben je meer het type vintage/café racer? Wees zeker niet bang om in het verleden te leven, tegenwoordig is dat zelfs de trend! Het leer is goed bewerkt, de stikseldetails zijn goed onderzocht, maar de bescherming komt op de eerste plaats bij Helstons en Segura. Tot slot, voor degenen die niet van het gevoel van leer houden zijn er ook handschoenen in textiel. De gebruikte materialen bieden een betere ventilatie en zijn bestand tegen schuren en slijtage. Met een middenhandsbeenbescherming, of niet, je zult je geluk vinden bij Dafy!

Ik ontdek
black friday textiel motorhandschoenen dafy moto

 

black friday verwarmde handschoenen dafy moto
HOUD JE VINGERS WARM
TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN KOUDE

In deze maand november maken de lage temperaturen en de vochtigheid het ons moeilijk op onze twee wielen. Om niet te bevriezen zodra je snelheid maakt, stellen sommige fabrikanten de beste technologie tot je beschikking. Met de verwarmde handschoenen blijf je immers warm, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Intelligent en autonoom verwarmingssysteem, waterdicht membraan, thermische voering... Kou zal deze winter je probleem niet zijn! Je handen zijn niet alleen op kamertemperatuur, maar worden ook beschermd dankzij de aangebrachte beschermingen. De beschermingen, versterkingen en dubbele aanhaling zullen het werk doen. Vquattro, Gerbingof Ixon bieden je een ruime keuze aan verwarmde motorhandschoenen. Het is aan jou om te kiezen welke je metgezel zal zijn om het winterseizoen met vertrouwen tegemoet te zien. Wat de prijs betreft, Black Friday is er om de top van het gamma toegankelijker te maken voor alle motorrijders, dus ga er met je ogen dicht voor.

Ik ontdek

black friday handschoenen dafy moto

Om er zeker van te zijn dat je het perfecte paar motorhandschoenen op onze site hebt gevonden, geven we je 100 dagen de tijd om erover na te denken en eventueel van gedachten te veranderen. Zelfs als met de lage prijzen van Black Friday de rekening nog hoog is, betaal dan in 3 keer zonder kosten en trakteer jezelf zonder spijt!