Helmen

Ontdek onze selectie van full-face helmen in de aanbieding  en op  goede deals. Motorhelmen om elke dag te rijden, in elk weer. Het is tijd om je motorhelm te vervangen en voor een nieuwe motoruitrusting te gaan. De grote merken zijn aanwezig voor deze korte periode met verkopen en koopjes : AGV, Airoh, HJC, LS2, Shark of Shoei Vind de beste motorhelmen tijdens onze koopjes!

Ik ontdek

Jassen

Motorjassen voor iedereen? Vind de solden en deals op onze site ! Of je nu met je motor of scooter wilt rijden in de stad, op een circuit, tijdens een ritje of op een roadtrip ... Ergens bij Dafy is er altijd wel een motorjas of -vest die bij je past en op je wacht. Ga voor een jas van Alpinestars voor degene die van racing houden, All One voor zijn comfort in het dagelijks leven, Dainese voor zijn stijl of zelfs Helstons met zijn vintage touch.

Ik ontdek

Handschoenen

Rij niet op je motor zonder goedgekeurde handschoenen! Om in goede omstandigheden te rijden wanneer de temperatuur stijgt en je toch een maximum aan comfort wilt behouden, kan je van de koopjes  en aanbiedingen  op onze site profiteren! Bij Dafy vind je tijdens de koopjesperiode motorhandschoenen die je handen zullen beschermen tegen alle invloeden van buitenaf! Wees klaar om het weer, de elementen, de stad en landwegen te trotseren!

Ik ontdek

Laarzen

Laarzen maken zijn een standaard onderdeel van je motorkleding. Kies ze met zorg en aandacht: je beste bondgenoten bij het kiezen van de perfecte motorkleding! Tijdens de koopjes en koopjes op onze website hebben we een breed assortiment motorlaarzen geselecteerd  voor alle soorten gebruik : of je nu een stadsrijder bent of een plattelandsrijder, het is nu tijd om je uit te rusten voor al je uitstapjes en reizen.

Ik ontdek

Broeken

Geen excuus om verkopen en geweldige aanbiedingen op motorbroeken te missen. Motoruitrusting bij uitstek, profiteer van onze geweldige aanbiedingen om uw stijl te veranderen en geld te besparen ! Werk aan je originaliteit, laat je look voor zich spreken en veranker je motorvaardigheden in perfect aangepaste broeken, van jeans, van leer, voor op het circuit, voor op de weg en voor alle terreinen!

Ik ontdek

Off-road

Klaar om het vuil, de modder, het water te trotseren? Klaar om stof te vreten? Pas als je de koopjes en koopjes  bij hebt meegemaaktDafy! Je vindt alle motoruitrustingen voor off-road en enduro: van helm tot masker en van shirt tot broek, zonder de beschermingen te vergeten. De grootste merken volgen je waar je maar wenst: 100%, Shot, Thor, Alpinestars

Ik ontdek