Denk high-tech op Black Friday!

black friday high-tech dafy moto

 

 black friday high-tech dafy moto
MET EEN INTERCOM
VERTELLEN WE ELKAAR ALLES

Geen gebarentaal meer, niet meer je arm uitsteken om naar die mooie berg in de verte te wijzen en instemmend met je hoofd te knikken! Je stopt met schreeuwen bij het rode licht om je medereiziger te vertellen dat je eindelijk rechtsaf slaat. Vandaag communiceren we op motoren dankzij de technologie. Met twee, vier en tot maximaal 16 personen kunnen we elkaar alles zeggen dankzij onder andere de intercoms Cardo! Met Black Friday bij Dafy Moto kan je jezelf nu trakteren en het high-tech accessoire kopen waarmee je probleemloos met elkaar kunt communiceren zonder dat er een woord verloren gaat. Je kan ook naar muziek luisteren, de telefoon beantwoorden en zelfs je GPS een nieuwe route laten berekenen, allemaal via spraakopdrachten. De intercom is klein, discreet en doeltreffend en past perfect op je helm. M.a.w. het onmisbare accessoire voor al je motorritten.

Ik ontdek

 

MET EEN INGEBOUWDE CAMERA
ZIEN WE ALLES

Om je rijgedrag te verbeteren, je prestaties op het circuit vast te leggen of, nog beter, om een souvenir van dat weekend met je motorvrienden te bewaren, kies je voor een ingebouwde camera. Vereeuwig je motorreizen en deel ze. Dit is je kans om er voordeel uit te halen tijdens Black Friday bij Dafy Moto. Verwen je geliefden met een unieke korting die maar één keer per jaar voorkomt. Gadget voor sommigen, essentieel voor anderen, de ingebouwde camera van Sena zal je beste herinneringen opslaan. En als je geliefde liever een GPS wenst, geen probleem, je hebt 60 dagen om van gedachten te veranderen en bovendien, met gratis levering en retourzending, worden zelfs de grootste twijfelaars over de streep getrokken.

Ik ontdek
black friday high-tech dafy moto

 

black friday high-tech dafy moto
VIA DE GPS
WETEN WE ALLES

Weten welke route het snelst zal zijn? Weten of ik de snelweg of de hoofdweg neem? Weten of ik het op tijd ga halen? Van nu af, dankzij de motor-GPS, weet je dit allemaal. Hij is onmisbaar geworden, of het nu voor een kort ritje naar het werk is, of voor je weekendtrip, je zult niet meer zonder kunnen. En waarom zou je er ook geen beroep op doen? Voor Black Friday, laat Dafy Moto je toe jezelf trakteren op de nieuwste TOM TOM GPS met een uitzonderlijke korting. En als sommigen liever hun smartphone en de talrijke toepassingen ervan gebruiken, stellen wij ook voor dat je je uitrust met een bescherming en een navigatiehouder van Tigra waarmee je je telefoon aan je stuur kunt hangen. Waterdicht, horizontaal of verticaal, je hoeft alleen maar te kiezen.

Ik ontdek
 

black friday high-tech dafy moto

Dit jaar, voor Black Friday, Dafy Moto kan je je uitleven op alles wat high tech is. Om beter te communiceren, beter te zien en je baan niet te missen, val voor een van deze accessoires van de nieuwe generatie. De feestdagen komen er snel aan. Dus waarom zou je niet reeds beginnen met cadeaus inslaan? Je hebt niet genoeg tijd om wat te gaan winkelen? Laat ze nu bezorgen, vanaf € 25 is de levering gratis ! Bij Dafy passen wij ons ook aan je portemonnee aan door betaling in 3X zonder kosten aan te bieden. Het is tijd om ervoor te gaan en jezelf te trakteren!