bUhsNXQ1OXd1c1Q4cWNlRXgvMHZBdHR1akJ0L1NIaDhNUXpya0Y0YUJ6Yz0=_img_alt_1

Dafy Moto & Dakar

Om je te vergezellen op je zoektocht naar vrijheid.
We staan aan je zijde. We helpen je je stoutste dromen te bereiken.
Zou je je grenzen durven overschrijden?
Ga jij ook een buitengewoon avontuur beleven op je motor?
Deze wens is natuurlijk al bij je opgekomen...

Ik ontdek
bUhsNXQ1OXd1c1Q4cWNlRXgvMHZBdHR1akJ0L1NIaDhNUXpya0Y0YUJ6Yz0=_img_alt_2

Rally in de stad

Vandaag, dankzij onze samenwerking met Dakar, staan wij aan jouw zijde voor een unieke ervaring. Net als jij zijn wij avonturiers in hart en nieren, op zoek naar vrijheid, dorstig naar avontuur en om de wereld te ontdekken.
Laten we deze legende samen schrijven!

Onze motoruitrusting is ontworpen door een team van avonturiers die, net als jou, vastbesloten zijn om hun doelen te bereiken. De uitrusting van de motorrijder mag hem niet beperken. Ze vergezelt hem. Maakt hem sterker. En zorgt ervoor dat hij het onderste uit de kan kan halen!

Als je zelf niet naar op zoek wil naar avontuur, brengen wij het avontuur naar jou toe

De recente reisbeperkingen hebben ons verlangen om er even tussenuit te gaan nog doen toenemen. Iedereen bereidt zich stilletjesaan voor op de nieuwe herwonnen vrijheid.

Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams, die onze assortimenten al meer dan 12 maanden ontwerpen, werden gemotiveerd door de wens om producten te ontwikkelen voor betere dagen waarin reizen in volledige vrijheid en zonder afstandsbeperking mogelijk is.

Voel je dat gevoel van vrijheid dat binnen handbereik ligt?

Je motorfietsuitrusting

In 2021 vond de Dakar plaats, die ons bij volmacht liet reizen met onze meervoudig kampioen Xavier de Soultrait, die ons zo deed dromen.

Het is op de hellingen dat de grootste overwinningen worden geboren. Het is in het licht van tegenspoed dat ideeën ontspruiten.

V0QvbS9UYWtCdEh3Q09hRURTVENtY2VTdHVKcTM5OUUxNnpqSm1FaEpvZ3hOZjNpNDZYL3NFd2pWWGlvWFdTSg==_img_alt_2

Dakar-motorcollectie

Een collectie gecertificeerde motorfietsuitrustingen die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders.