Dafy Moto - E-cadeaubon Off-road

Kleur : Off-road
Aanbevolen detailhandelsprijs: € 300 Vanaf € 20
Een e-cadeaubon in afdrukbaar PDF-formaat zal je per e-mail worden toegestuurd.
Kies je product
Aanbevolen detailhandelsprijs: € 300 Vanaf € 20
Een e-cadeaubon in afdrukbaar PDF-formaat zal je per e-mail worden toegestuurd.

Volledige beschrijving E-cadeaubon

Op zoek naar cadeau-ideeën? Bied een cadeaubon aan van Dafy !

Voor alle gelegenheden, doe jezelf een plezier met de Dafy-geschenkbon. Moederdag en Vaderdag, verjaardag, bedankje, Kerstmis, of gewoon voor het plezier van het geven! Bied hen de keuze en de vrijheid om zich uit te rusten met alle producten en diensten van de Dafy-winkels en online op https://nl.dafy-moto.be/.

Geldig in bijna 170 winkels

De Dafy-cadeaubon kan worden gebruikt in al onze Dafy Moto- en Dafy Speed-winkels in Frankrijk en op onze website https://nl.dafy-moto.be/. De cadeaubon is geldig gedurende 12 maanden vanaf de datum van activatie.

Vrije keuze van bedrag

Kies het bedrag van de aanbieding: van 20€ tot 300€. De begunstigde zal de bon in één of meerdere keren kunnen gebruiken!

In de winkel en op de website

De begunstigde zal zijn cadeaubon kunnen gebruiken op alle producten die in onze winkels aanwezig zijn. Op de website kan de cadeaubon op alle producten worden gebruikt, behalve op Click & Collect Banden- en Click & Collect 2u-bestellingen.

Voorwaarden

De bon kan niet worden omgeruild, terugbetaald of worden herladen. In geval van diefstal, verlies of het verstrijken van de geldigheidsdatum kan de Dafy-cadeaubon niet worden vervangen.

Gast beoordelingen
Nog geen mening, maar het zal niet lang duren, het Dafy team is er nog volop mee bezig !
Merk

De Dafy Groep heeft, na eigen merken van motorkleding, bagage en helmen te hebben ontwikkeld, een heel gamma accessoires en toebehoren voor het onderhoud van motorfietsen ontwikkeld. Je vindt er diverse nuttige accessoires en gereedschappen zoals gloeilampen, richtingaanwijzers, motorfietsspiegels, riemen, motorfietssturen, antidiefstalapparatuur, gereedschap enzovoorts ... Maar ook een heel assortiment olie- en onderhoudsproducten, zoals kettingvet, remvloeistof, poetsmiddelen, en nog veel meer.