Neem de tijd om jezelf uit te rusten!

Jezelf uitrusten van het puntje van je helm tot het puntje van je laarzen kan een grote investering zijn, maar het is essentieel! Om u te helpen in dit proces, biedt Dafy Moto u een oplossing om te betalen in uw eigen tempo, in meerdere keren zonder kosten. Het is een fluitje van een cent! U hoeft alleen maar in het bezit te zijn van een Visa-, Mastercard-, American Express- of Bankkaart die is uitgegeven door een betalingsdienstaanbieder van de EU, of een betaalrekening die wordt onderhouden door een betalingsdienstaanbieder van de EU en een telefoonnummer.

Vereenvoudigde procedure, snelle levering, rust jezelf uit in je eigen tempo!

Wat is ALMA betaling in meerdere keren zonder kosten?

Met ALMA betaal je je aankopen in 2 of 3 keer zonder kostenDafy! Je hebt op een van de vele producten op onze site geflitst, maar je wilt je aankoop in meerdere betalingen verdelen? Geen probleem! Het is zelfs heel eenvoudig: bij het valideren van uw winkelwagen, selecteert u de betalingsdienst in 2 of 3 keer zonder kosten aangeboden door ALMA. Deze betaalmogelijkheden maken het gemakkelijker en zonder extra kosten om uw motorfietsuitrusting te kopen voor elke bestelling van meer dan € 50 en tot € 3000.

Hoe werkt mijn betaling?

Snelle aankoop: Bevestig je betaling binnen enkele minuten.
Automatische incasso: uw maandelijkse betalingen worden elke maand automatisch afgetrokken: er wordt een herinneringsmail naar u verzonden.
Budget onder controle: U kunt uw maandelijkse betalingen op elk gewenst moment voorschieten of verlagen.

Hoe kan ik mijn aankoop terugbetaald krijgen?

Uw bestelling is aangekomen, maar u wilt de artikelen retourneren en een terugbetaling krijgen? Niets is makkelijker, neem direct contact op met de klantenserviceDafy. De terugbetaling van geretourneerde artikelen wordt rechtstreeks overgemaakt naar de bankrekening die is gekoppeld aan de creditcard die u hebt gebruikt bij de aankoop!

Vind ook alle -diensten Dafy.