Plaats je bestelling bij Dafy en krijg gratis bezorging! In een pakketpunt of thuis... Het is jouw keuze. Wanneer je op onze site bestelt, heb je de mogelijkheid om BINNEN 48 UUR/72 uur gratis geleverd te worden. Je hebt de keuze tussen levering in een pakketpunt of levering in huis. Als u kiest voor het relaispunt, haalt u uw bestelling gratis op vanaf € 20 aankoop. Kiest u voor thuisbezorging, dan is het ook gratis vanaf € 20, - aankoop, verspil geen tijd meer… noch geld!

livraison et retour offerts

Verschillende leveringen

Dafy Bij kan je kiezen hoe je product geleverd wordt:
  • Levering aan huis 
  • Levering in een pakketpunt

De levering is GRATIS vanaf € 20. Het kan gratis zijn, zonder minimum aankoopbedrag, afhankelijk van de huidige promotieaanbieding.

Levering aan huis 

steeds dichter bij huis!

biedt Dafy je de mogelijkheid om jezelf vanaf € 20, - gratis bij je  thuis te laten bezorgen.

Levering in relaispunt

Voor de eenvoud

Heb je geen winkel bij je Dafyin de buurt? Geen probleem! Kies het relaispunt in de buurt van je huis of werkplek. Levering is gratis vanaf € 20 aankoop. 

livraison gratuite

Gratis retourzending

Of het nu gaat om gratis bezorging in de winkel of gratis ophalen, je hebt 100 dagen om gratis van gedachten te veranderen. Een fout in de maat of referentie? Heb je de originele verpakking en etiketten bewaard? Vraag dan gewoon een retour aan via je klantenzone. Zodra je bent ingelogd op je account, klik je op "Een artikel annuleren of retourneren" en volg je de procedure. Je kan je retourformulier afdrukken om in je pakket te doen, en het Chronopost-transportlabel om op je doos te plakken. Zo kan je je pakje gratis afgeven op een postkantoor of op het vooraf door je gekozen pakketpunt. Dafy Neemt de kosten voor je eerste retourzending voor zijn rekening. Als je een tweede moet maken, zul je ervoor moeten betalen. 

Vind ook alle Dafy-diensten.