Black Friday: voel je goed in je sneakers!

black friday sneakers dafy moto

black friday motorsneakers dafy moto
VIND SNEAKERS DIE BIJ JOUW VOETEN PASSEN
ZING, DANS EN TREK JE SNEAKERS AAN

"Voor wandelen is de beste hoed ter wereld geen goed paar schoenen waard." - Pierre Dac. Wel ja, het is hetzelfde voor het rijden op een motor of een scooter. We denken altijd aan bescherming van ons hoofd met een helm, onze rug met een rugbescherming, maar hoe zit het met onze voeten? Zij worden vaak buiten beschouwing gelaten, maar worden niet minder getroffen door een val. Enkels, malleoli, achillespezen... Ze moeten allemaal beschermd worden! Vooral in deze tijd van het jaar, wanneer de wegen glad zijn, moet je je gymschoenen achterwege laten en je op je veiligheid focussen. Er is geen tekort aan goedgekeurde motorschoenen op de markt, dus maak je keuze op basis van je stijl en je dagelijkse behoeften. We kunnen de meest fashionista's onder jullie al horen mopperen! “Mijn laarzen zijn te warm, mijn model is niet praktisch om de hele dag op het werk te lopen, ik ben een motorrijder, geen astronaut...” Weet dat de merken jullie kritiek gehoord hebben en dat de sneakers tegenwoordig aangepast zijn aan de dagdagelijkse motorpraktijk. Het beetje extra bij Dafy ? De prijzen! Inderdaad, tijdens Black Friday wachten er je alleen maar goede deals op je om je van top tot teen uit te rusten.

Ik ontdek

 

HOUD JE VOETEN OP DE GROND
RIJ VEILIG

Je leest het goed, je kunt voortaan op sneakers rondlopen, zonder op een zondagse motorrijder te lijken en dit voor een mini-prijsje. Flexibel, aangenaam en stijlvol zijn de sleutelwoorden. Voeg daar de nodige goedgekeurde beschermingselementen aan toe en de weg is van jou. Rijd sereen met dikkere anti-slipzolen, malleolaire beschermingen, hiel- en enkelverstevigingen. En met de nieuwste waterdichte technologie kan je in weer en wind op stap. Je voeten zullen warm, droog en vooral beschermd zijn tegen elke schok. Wat design betreft, is er voor elk wat wils, in elk materiaal, in elke vorm. Voor vrouwen, voor mannen, er zijn honderden verschillende modellen! Neem een kijkje in onze Black Friday-selectie van motorsneakers; je favoriete merk heeft vast iets wat je leuk vindt: TCX, Alpinestars, Vquattro, DMP

Ik ontdek
black friday motorsneakers dafy moto

 

black friday sneakers dafy moto
ALLES-IN-ÉÉN SNEAKERS
DOE DE SNEAKERS CADEAU DIE ZEKER IN DE SMAAK ZULLEN VALLEN

Zoals je ziet, belooft de motorsneaker veel goeds: stijl, bescherming en comfort voor onderweg. De prijs zou je niet eens meer moeten doen aarzelen, dus hou vol, want tijdens Black FridayDafy dalen de prijzen met de snelheid van het licht! Promoties vliegen je om de oren. Dus er is geen excuus om jezelf dit jaar niet te trakteren. Ben je al uitgerust? Durf gul te zijn en maak van de gelegenheid gebruik om je geliefden te verwennen zonder je bankrekening te hoeven plunderen. En met Kerstmis voor de deur hoef je niet te wachten tot je portemonnee koudwatervrees krijgt, ga efficiënt te werk. Anticipeer op je geschenken en bespaar flink! Zo zie je maar, deze Black Friday lijkt toch niet zo donker... je hoeft ons alleen maar te vertrouwen om voor je het perfecte paar sneakers te vinden dat je sportieve, vintage of klassieke look compleet maakt. Laat onze experts van de klantendienst je naar het licht leiden!

Ik ontdek

black friday motorsneakers dafy moto

Wacht niet tot het laatste moment, ook al is Black Friday het grote evenement, maar bestel online en laat bij je thuis of op een pakketpunt bezorgen. Was je iets te haastig en heb je je vergist? We geven je 100 dagen om op je stappen terug te komen, of gewoon om van gedachten te veranderen. Zoals je ziet, heb je alle kaarten in handen, maar wij staan aan je zijde om je te helpen de weg te vinden in het donker..