De geur van sparren, de versieringen die twinkelen onder een sterrenhemel, de kou die je omarmt en die verkoper van geroosterde kastanjes... HO HO HO... Er is geen twijfel mogelijk: het is Kerstmis! Bereid je voor en kom het vieren bij Dafy Moto! Geef al je motorvrienden een motoroutfit voor Kerstmis. Een jas om de winter mee door te komen, een nieuwe helm voor een nieuw seizoen, een broek om je stijl compleet te maken. Alle merken zijn hier om het einde van het jaar te vieren, van de meest racende tot de meest stijlvolle, voor urban rijders, vintage liefhebbers en iedereen die van de open weg houdt.

Beleef een magische kerst met Dafy. Verwen je dierbaren met honderdenmotorcadeau-ideeën. Geef je vader de nieuwste leren jas. Vintage en stijlvol... perfecte harmonie. De nieuwste Shoei helm voor je vrouw. Speciaal ontworpen voor haar, ze zal er dol op zijn. Verwen de kleintjes met off-roadspullen. We kennen allemaal hun interesse in het nemen van risico's. Als ze meer een sportief type zijn, maak hun look dan compleet met ons sportkledingassortiment. Multifunctionele jassen met bescherming die je vergeet als je eenmaal op de grond bent. En voor de tech-savvy, vergeet onze high-tech selectie niet. Intercoms zodat je elkaar alles kunt vertellen. Boordcamera's zodat je niets vergeet en GPS om je op het juiste spoor te houden.

Motoruitrusting en accessoires voor al je favoriete motorrijders. Met Dafy zul je ze zeker versteld doen staan. Beleef de beste kerst ooit met het beste cadeau ooit. Voor alle leeftijden, alle stijlen en alle budgetten, je vindt zeker het perfecte cadeau.

Dafy Moto biedt ook een reeks diensten om je een geweldige feestdagen te bezorgen. Gratis bezorging en retourneren. Kies ervoor om je bestelling te laten afleveren bij een relaispunt in de buurt van je huis of werkplek. Dafy biedt ook gratis betaling in 2X of 3X. En last but not least, voor die last-minute cadeautjes of diegenen die gewoon zin hebben in gezelligheid, haal je pakket binnen 2 uur op bij een van onze 180 verkooppunten dankzij de 2-uur Click&Collect service, zodat je geen tijd meer hoeft te verliezen.

Dafy Moto wenst u een vrolijk kerstfeest.