noel moto tout-terrain

Ideeën voor een Motorcycle Christmas

Op alle terreinen

Je neefje, een motorcrossfanaat, heeft zijn lijstje naar de kerstman gestuurd, maar je begrijpt er geen woord van. De nieuwste Strata met Roll-off-filmrollen. Wat is me dit ? De laatste Pulse Air Pinner en de nieuwe ThorMX-bodyprotectoren Thor ? Oh ja ! Hij wil het superheldkostuum... Helemaal niet !

Laat ons je helpen... Voor Kerstmis een grote selectie Dafy gemaakt van off-road uitrusting en accessoires  voor alle cross-, enduro-, MX-, etc... Modder dus !

De grootste merken zoals ThorMX, HET Amerikaanse motorcross-merk, maar ook Alpinestars en Shot. Het raceseizoen komt er zo aan. Maak hem blij met een nieuw shirt en bijhorende broek. Hyperflitsende kleuren die ons de koude van de winter doen vergeten. En natuurlijk willen we hem beschermen. De waaghals die hij is, zal een goed paar  kniebeschermers en elleboogbeschermers geen overbodige luxe zijn. En dan voor Kerstmis, willen we zijn gezichtje zien oplichten. Dan gaan we voor de nieuwste helm Freegunvan We kunnen hem niets weigeren.

En ja ! Dat is de magie van Kerstmis bij Dafy. En dan, natuurlijk, aangezien zijn verlanglijst voor Kerstmis is  rondgegaan in de familie en je niet met elkaar overlegd hebt, krijgt hij natuurlijk twee keer dezelfde handvatten vanProgrip. Geen paniek, de kerstman geeft je 100 dagen om ze gratis om te ruilen. En omdat de lijst veel langer is dan verwacht, Dafy biedt het zelfs gratis betaling in 2X of 3X. Er is nu geen enkele reden meer om te aarzelen.

wenst Dafy Moto je een vrolijk kerstfeest !

Ik ontdek