1. De verschillende materialen
  • De motorjas in leer
  • De motorjas van textiel
  • De Gore-Tex motorjas
  • De motorvest
 2. De verschillende soorten jassen
  • De motorjas voor racing
  • De motorjas voor touring
  • De stedelijke motorjas
 3. De verschillende seizoenen
  • De motorjas voor de zomer
  • De motorjas voor elk seizoen
  • De motorjas voor het tussenseizoen
 4. De airbagcompatibele motorjas
 5. De juiste maat kiezen voor je motorjas
 6. De beschermingen van de motorjas
 7. Onderhoud van je motorjas
 8. Welk budget voor mijn motorjas?

De verschillende materialen

 • De leren motorjas  een klassieker onder motorrijders ! Hij is stijlvol, hij hij is mooi, hoe ouder hij wordt hoe meer charme hij heeft... we krijgen nooit genoeg van hem ! Hou op, ik hou je tegen.e ! We spreken goed leren jas en niet de biker! Sommigen zullen zeggen dat’t is zwaar. Is het niet de prix om te betalen voor je veiligheid ? Hij is voornamelijk oplichter.bedwelmd als je tweede huid voor een optimale bescherming. Het leer, dat het ist gemaakt van runder-, runder- of kalfsleer, volnerf of niet, is een uiterst schuurbestendig materiaal. Het voordeel van blouleren geluid, is dat hij overal bij past, bij alle stijlen. Ben jij een atleet ? Kies voor een blouzijn race-lederDainese. Eerder stedelijk ? Equheb je een jas Helstons.
 • De Moto tex-jastegel : de motorjas van textiel wordt steeds modieuzer en heeft de motorrijders voor zich gewonnen. Lichter dan cin leder heeft het ook zijn plaats gevonden dankzij materialen zoals Armalith katoen, 450 denier polyester of Powertech, die zeer goed bestand zijn tegen schuren. motorfiets is zacht, zacht en idealiter waterdicht. Hij heeft de plupa.rt van klemmen tijd voor een aangepaste pasvorm. Vaak is het portin de reis- en stadswereld. Liefhebbers van dhoge snelheden op het spoor wordt u geweigerd. Ontdek de collectietie Bering.
 • De Moto Gore-jas-Tex : als je de Gore-Tex motorjas nog niet kent, is het tijd om daar achter te komen. De Bites van de ROUwe zullen je laten zien dat het de onmisbare jas is voor al je avonturen. De Gore-Tex is een materiaal bekend om zijn waterdichtheid en ademend vermogen. Evacueert het zweetrantsoen terwijl het afgesneden blijft van de wind. Ideaal voor alle weersomstandigheden het houdt je in elke situatie droog. De Gore-Tex is een mkwaliteit ateriaal die je ook beschermt tegen schuren. En om jere voyage rits je je jas op je Gore-Tex broek.
 • Het motorvest : zij het wordt gekenmerkt door zijn lengte. Vergeleken met de M-jasoto, ze komt halverwege de dij. Gegarandeerde warmte ! It ewaarom zij wordt vaker gebruikt door stedelijke scooterrijders en liefhebbers van road trips. Hij zal je beschermen.is slecht weer. Meestal textiel, de motorjas is gemaakt van schuurbestendige materialen. Met zijn blik van " doudoune ”, niet meer nodig om uw motorrijder kant weer te geven, het volledig harmoniseert met uw kantoor-outfit. Val voor een jasjee motorfiets Ixon.

blouson moto

De verschillende soorten jassen

 • De motorjas voor racing : voor liefhebbers van hoge snelheden en sterke sensaties is het van essentieel belang hun uitrusting aan deze praktijk aan te passen. Je moet vertrekken op een leren motorjas. Zoals eerder gezegd, het is hetgene dat je het meest zal beschermen tegen schuren. Luchtafzuiginstallaties hiermee kan je je temperatuur regelen. Insteekhakenin je armen en op je rug zorgen voor meer bewegingsvrijheid. Klemtabs hiermee kunt u uw jas verstellen voor optimaal comfort. Tot slot ben je prot.dankzij de vele beschermingen op de ellebogen, schouders, rug en sommige vesten zijn zelfs uitgerust met een airbag. Als je er klaar voor bent, zijn we start de klok met een jas van het merkRev'it.
 • De motorjas voor touring Hij zal eerder van textiel dan van leder gemaakt zijn. Je zult het gelijk vindenin Gore-Tex. Het is ontworpen met mwaterdichte en ademende aterialen die ook de wind buiten houden en schuren tegengaan. Zijn ventilatie en zijn comfortbalgen garanderen je een optimaal comfort om de weg op te gaan. Zijn thermische voering heeftdankzij de uitneembare CE-beschermingen kan je hem het hele jaar door gebruiken en voel je je beschermd, ook op de ellebogen en schouders, en op de zak waarin een rugbescherming kan worden opgeborgen. Oefenen met iedereens zakken, portemonnee en smartphone zullen hun plaats vinden. Ontdek de collectie Segura.
 • De stedelijke motorjas : gemaakt van leer en textiel, heeft het perfect geïntegreerd in de garderobe van de scooterrijder en de stadsbiker. Een passende snede of strakke bandjes om stijlvol te blijven. Een thermische liner heeftbeweegbaar om deze stijl het hele jaar door te kunnen dragen. Om nog maar te zwijgen over de materialenwaterdicht en ademend die je ook beschermen tegen schuren. Een kap vaak ook afneembaar. Een vintage stijl voor de jasHelstons, om nog maar te zwijgen van het feit dat de stadsjas perfect in harmonie is met je outfit. Ik heb je niet meer nodig, Chan.ger. Als u rega aantrektrDS, dat zal zeker voor iets anders zijn dan je motorjas.

blouson moto

De verschillende seizoenen

 • De zomermotorjas : alhoewel lichter en luchtiger, heeft de zomermotorjas nog steeds als primaire functie je te beschermen. Je vindt ze in leer maar vaker in stof. Ontworpen met mesh voor vous bieden ademend vermogen, comfort en ventilatie. De zomerse motorjas ishij is ook bestand tegen schuren en heeft verwijderbare CE-beschermers. Sommige hebben een voering uitneembare thermische, andere zijn waterdicht en winddicht. En voor nog meer confort, lipjes zorgen voor een perfecte pasvorm. Ontdek de collectieAlpinestars.
 • De motorjas voor alle de  meeste motorjassen zijn jassen voor elk seizoen. hij zal je vergezellen het hele jaar door dankzij de uitneembare thermische voering, die bij sommige modellen apart kan worden gedragen. In leder, textiel en Gore-Tex zijn slijtvaste jassen. Luchtafzuigers voor u het regelt de warme lucht binnen. Zoals met alle blues.motorfietsgeluiden, verwijderbare CE-beschermers zorgen voor je veiligheid. Rust jezelf het hele jaar door uit met Bering.
 • De motorjas voor het tussenseizoen : de motorjas voor het tussenseizoen is ideaal voor de lente en de herfst en heeft soms een uitneembare thermische voering die beschermt tegen de lagere temperaturen van de ochtend. Anderen zullen een dubbele hebben.e waterdicht, zodat je door de regen kunt rijden. Het snijdt je ook dde wind, maar zal ook zorgen voor luchtstroom voor een beter ademend vermogen. Schuurbestendig en dde motorjas voor het tussenseizoen biedt uitneembare CE-bescherming en zal onmisbaar zijn voor die seizoenen waarin je nooit weet wat je 's Icon morgens moet aantrekken.

De airbagcompatibele motorjas

Alpinestars en bieden Furygan je nu een collectie van airbagcompatibele jassen. Het Tech-Air-assortiment ontworpen doorr Alpinestars is geoptimaliseerd om gedragen te worden met of zonder het airbagvest. Een LED-scherm op de hoes hiermee kan je de werkingsstatus van het vest zien. Bevestigingsmiddelen aan de binnenkant van de jas maakt het mogelijk om het vest ergens op te hangen. Voegt ten slotte in overeenstemming toeworden gebruikt om het opgeblazen vest te huisvesten. En voor optimale veiligheidaan heeft de jas ook verwijderbare CE-beschermers op de schouders en ellebogen en heb je de mogelijkheid om een rug- en borstbeschermer in te brengen. Ontdek ook de gilet airbagFurygan, Ixon en de collectie van Dainesemet geïntegreerd airbagvest. Een technologie waarmee om de positie en bewegingen van de piloot 1000 keer per seconde te meten om een mogelijke val te detecteren.

De juiste maat kiezen voor je motorjas

Je moet je comfortabel voelen in je motorjas. De leren jas wordt zeerdicht bij het lichaam, als een tweede huid, maar je moet voldoende bewegingsvrijheid hebben om goed te kunnen sturen. Om de juiste snoei te kiezene voor je jas, moet je je borst, taille, heup en armlengte opmeten, en vervolgens de matengids raadplegen. AANDACHT volgens de merken, hebt u Franse, Italiaanse, Europese of Amerikaanse maten.

Dafy biedt je de mogelijkheid om gedurende 60 dagen gratis om te ruilen.

blouson moto

De beschermingen van de motorjas

Alle motorjassen zijn uitgerust met verwijderbare CE-beschermingen aan de schouders en ellebogen. Bovendien is elke jas met een zak die plaats biedt aan een rugbeschermer en enkele borstbeschermer. Zoals gezegd, p.voor optimale bescherming kunt u een airbagvest toevoegen. De motorjas is een equigoedgekeurd. Als de jouwe niet is, ppaniek, het is niet verplicht, dus je hoeft geen boete te betalen.

Onderhoud van je motorjas

Om je leren motorjas te onderhouden, gebruik je gewoon speciale lederproducten. Lederreiniger, dus balsemin en waterafstotend middel garanderen een lange levensduur van je jas. Wat betreft het Moto TEXTI-jackaan, als sommige kunnen gaan naar de machine of de stomerij, zal een goed zeep/wasmiddel en een beetje elleboogvet uw moeilijke taken verwijderen.

Welk budget voor mijn motorjas?

Voor een leren motorjas reken je tussen € 200 en € 800. Voor een jas Dainese met Airbag geïntegreerd zal het € 1500 moeten uitbetalen.

Voor een motorjas van textiel reken je tussen € 100 en € 400. Het hangt allemaal af van het seizoen.de praktijk van de motorfiets en het merk.

Voor een Gore-Tex motorjas, als het een Dainese met geïntegreerde airbag is, moet je rekenen op € 1200, anders tussen € 400 en € 900.

biedt Dafy je de mogelijkheid om in 2X of 3X gratis te betalen. Geniet van je boodschappen !

Lees ook: