Verwarmde handschoenen Ixon IT ASO: warme handen

verwarmde handschoenen Ixon IT ASO
INTELLIGENTIE BINNEN HANDBEREIK
PRECISIE, AUTONOMIE

Nadat zij hun materialen tot het uiterste hebben ontwikkeld en hun mogelijkheden tot het uiterste hebben opgevoerd, wenden de fabrikanten van motoraccessoires zich nu tot de technologie om hun producten aanzienlijk te verbeteren. Ixon heeft ervoor gekozen zich te concentreren op verwarmde handschoenen. Handschoenen zijn verplicht voor veilig motorrijden, maar ze kunnen een bron van moeilijkheden zijn bij het rijden bij lage temperaturen. Het gevoel in winterse omstandigheden kan de meest roekelozen onder ons een toontje lager doen zingen. Het is niet langer voldoende om uitgerust te zijn, je moet materialen combineren met technologie en digitale technologie. Ixon en zijn IT ASO verwarmde handschoenen herdefiniëren de grenzen van bescherming bij lage temperaturen. De fabrikant heeft zijn handschoenen aangepast aan de omstandigheden waarin je ze zult gebruiken. Stel gewoon de gewenste temperatuur in op de app en laat je handschoenen het werk doen. Zij zullen de temperatuur aanpassen aan de buitentemperaturen. De intelligente sensor zorgt ervoor dat de gewenste instelling gehandhaafd blijft, ongeacht eventuele veranderingen in de omstandigheden! Je hoeft niet meer terug te gaan naar je telefoon om aanpassingen te maken. Je handschoenen weten wanneer en hoe ze je handen warm moeten houden!

Ik ontdek
TECHNOLOGIE
IN DE PALM VAN JE HAND

Ixon heeft het gebruik van de IT ASO verwarmde handschoenen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Download de applicatie, koppel je telefoon aan je handschoenen. De app is gemakkelijk toegankelijk waardoor je de temperatuur in een vingerknip kan aanpassen. Stel de gewenste temperatuur in en laat de technologie zijn werk doen. Je zult altijd het best mogelijke bedieningscomfort hebben! De aan de Ixon IT ASO verwarmde handschoenen aangepaste Clim8-technologie zorgt ervoor dat in alle omstandigheden aan je behoefte aan comfort wordt voldaan: de sensoren meten in real time je lichaamstemperatuur en analyseren je omgeving. Ze worden dan geactiveerd wanneer een temperatuurverschil wordt gedetecteerd om het comfort te handhaven dat je nodig hebt. De handschoenen regelen de temperatuur autonoom volgens je instellingen. Het is niet nodig terug te keren naar de app, behalve om de gevraagde temperatuur aan te passen. Maak je unieke gebruikersprofiel aan en vind je instellingen in enkele seconden voor automatische aanpassing. Je kan de IT ASO ook handmatig instellen dankzij het touchscreen van je mobiele telefoon. Convergentie tussen wetenschap, digitaal en textiel, Ixon biedt motorhandschoenen die hun tijd duidelijk vooruit zijn!

Ik ontdek
verwarmde handschoenen IT ASO
verwarmde handschoenen IT ASO
DIGITAAL EN VEILIG
VERWARMDE MODERNE HANDSCHOENEN

Bij Ixon weet men dat je comfort van het grootste belang is, maar dat dit niet ten koste mag gaan van je veiligheid. De IT ASO verwarmde motorhandschoenen zijn goedgekeurd en voorzien van de beste materialen om een optimale bescherming te garanderen. Of het nu waait, sneeuwt of er andere onvoorziene omstandigheden zijn, met verwarmde handschoenen ben je opgewassen tegen al het onverwachte. Met hun warme Primaloft One®-voering en hun aluminium isolatie, zullen ze er altijd zijn in geval van regen met hun binnenste regenmanchet. Een trekkoordje verfijnt de pasvorm. Carbon is ook alomtegenwoordig bij de vervaardiging van IT ASO motorhandschoenen. Door hun lichtheid en schokabsorberend vermogen vormen de Ixon-handschoenen een comfortabele bescherming tegen lage temperaturen. De handschoenen zijn bovendien afgewerkt met siliconen verstevigingen op de vingers! Comfort betekent ook dat je je GPS of temperatuur in de handmatige modus kunt instellen zonder ooit je handen uit je cocon te hoeven halen. Ixon heeft aan alles gedacht, en heeft zijn handschoenen compatibel gemaakt met mobiele telefoons. De IT ASO handschoenen zullen je beste bondgenoten zijn om de wintertemperaturen te bestrijden en toch tactiel te blijven.

Ik ontdek

 

Warm, comfortabel, gedigitaliseerd: met de IT ASO verwarmde handschoenen kan je in perfecte omstandigheden overwinteren zonder angst! Een nieuwe fase in de motoruitrusting en -accessoires is bereikt. Ixon brengt motorhandschoenen in een nieuw tijdperk van moderniteit, met een combinatie van technische elementen en technologische vooruitgang. Door al zijn vaardigheden te gebruiken en door samen te werken met de modernste Clim8 textiel smarts, bieden Ixon en zijn IT ASO verwarmde handschoenen je een unieke en innovatieve digitale en technologische ervaring. Laat je niet afschrikken door de dalende temperaturen, laat je motor 's winters niet in de garage staan. Maak gebruik van elke gelegenheid om te rijden. Je handschoenen zullen niet langer eenvoudige motoraccessoires zijn, maar een echt concentraat van technologie in de palm van je handen!

IT ASO-app APP VERBONDEN MET HET KLEDINGSTUK

Download de app
Synchroniseer je handschoenen
Zelfstandig/onafhankelijk verwarmde handschoenen
Zonder kabel

Profiel IT ASOAANGEPAST PROFIEL

Bepaal je eigen instelling
Bewaar je voorkeuren
Automatische of handmatige modus

Handmatige bediening IT ASOHANDMATIGE BEDIENING

Instellen van de gewenste temperatuur
Aanpassing met smartphone-compatibiliteit
Snelle en gemakkelijke instelling van verwarmde handschoenen

Kalibratie IT ASOTEMPERATUURKALIBRATIE

Sensor
Automatische temperatuurdetectie
Handhaving van de comforttemperatuur

Kalibratie IT ASO