Verwarmde handschoenen Ixon IT YATE: winter bij de haard

verwarmde handschoenen IT YATE

 

verwarmde handschoenen Ixon IT YATE
VERBONDEN INTELLIGENTIE
ONDERZOEK EN INNOVATIE

Wanneer de technologie de innovatie aanjaagt, wanneer materialen niet langer voldoen aan de nieuwste eisen en wanneer motorrijwieluitrusting met sprongen vooruitgaat, moeten de fabrikanten bijblijven en innoveren. Ixon is een meester in technologische vooruitgang. Ze onderscheiden zich, ze stimuleren je passie en verbeteren je motoraccessoires. Het merk blijft zijn tijd vooruit en ontwikkelt de enige intelligente IT-YATE verwarmde motorhandschoenen. Weten wanneer en hoe je de beste temperatuur voor je handen kunt handhaven. Anticiperen op je behoeften voordat je er zelfs maar aan denkt, je het plezier van het rijden laten en zorgen voor je comfort in alle discretie. Dat is het ultieme doel van de IT-YATE handschoenen, ontwikkeld door Ixon: ze doen je de technologie vergeten zodat je je kan concentreren op je rijplezier, ongeacht het weer. Maak je geen zorgen over het maken van aanpassingen of aansluitingen. Concentreer je op de weg, concentreer je op wat motorrijden tot je passie maakt: vrij zijn, voelen, bewegen en genieten!

Ik ontdek
TECHNOLOGIE
BINNEN HANDBEREIK

Ixon maakt er een erezaak van om de laatste technologie te gebruiken bij het ontwerp van zijn motoraccessoires. De verwarmde handschoenen van IT-YATE zijn een concentraat van bekroonde knowhow. De handschoenen moeten aan de volgende eisen voldoen: zij moeten je beschermen, je bewegingsvrijheid geven en ervoor zorgen dat de temperatuur steeds wordt aangepast. Het lijkt misschien onmogelijk, maar de deskundigheid van Ixon‘s vaardigheden op dit gebied katapulteren motorhandschoenen in een nieuw tijdperk. IT-YATE handschoenen zijn uitgerust met Clim8-technologie. Een technologie die beantwoordt aan je behoefte aan warmte in de winter of in het laagseizoen. De technologie bewaakt je temperatuur, analyseert de omstandigheden waarin deze zich ontwikkelt en wordt geactiveerd wanneer je comfortdrempel is bereikt. Bepaal zelf de temperatuur en vertrouw op de technologie om de intensiteit van het verwarmingsniveau te regelen volgens je behoeften en de omstandigheden buiten. De verwarmde handschoenen Ixon zijn ook gemaakt met een warme Primaloft One-voering, waardoor warmteverlies wordt beperkt. De binnenste regenmanchet met trekkoord houdt de handschoenen op hun plaats en beperkt zo het binnendringen van koude lucht in de handschoenen.

Ik ontdek
verwarmde handschoenen IT YATE
verwarmde handschoenen IT YATE
GEDIGITALISEERDE SENSATIES
OP DE HUID

Ixon vergeet je veiligheid en integriteit niet. De verwarmde handschoenen van IT-YATE zijn even comfortabel als goedgekeurd voor alle wegen en alle ritten. Zij zijn voorzien van beschermende omhulsels, sliders en versterkingen. Het gebruik van geitenleder zorgt ervoor dat ze perfect bestand zijn in geval van extreme noodzaak. Behoud van warmte, gegarandeerde veiligheid, het enige wat je hoeft te doen is de gewenste temperatuur instellen naar jouw voorkeur. Ixon heeft er daarom naar gestreefd de IT-YATE handschoenen zo soepel mogelijk in de handen te maken. De perfecte compatibiliteit met aanraakschermen zorgt voor een vereenvoudigd gebruik. Met je handen warm en op de juiste temperatuur kan je je GPS controleren, draadloze telefoongesprekken aannemen, naar je muziek luisteren en vooral de temperatuur van je handschoenen fijn afstellen. Blijf verbonden met je IT-YATE handschoenen. Je bent uniek, begin met het definiëren van je persoonlijk profiel of stel je gewenste temperatuur handmatig in. Kalibreer in een paar stappen de temperatuur die de Clim8-technologie biedt en laat je meevoeren door een zachte temperatuur die je op je reis zal vergezellen.

Ik ontdek

 

verwarmde handschoenen IT YATE

De technologie speelt in op je behoeften en je zult dan ook merken dat je serener rijdt op je motor met intensere sensaties. Lage temperaturen zullen niet langer een belemmering zijn voor je passie. Zet de laatste winteraarzelingen opzij en pas de IT-YATE motorhandschoenen aan je persoonlijkheid aan. Ixon laat je de temperatuur kiezen, zodat je de vrijheid hebt om te genieten van het comfort dat je wenst. Ixon verlegt de grenzen van motoraccessoires. In combinatie met hun speciale applicatie brengt het merk IT-YATE verwarmde handschoenen en de wereld van de motor in contact met de wereld van de connected objects. De exclusieve combinatie van Ixon en Clim8 resulteert in een moderne, intelligente motorkleding met een perfecte pasvorm en een precieze touch. Motorrijden opent nieuwe horizonten, seizoenen en klimaat zijn tegenwoordig slechts obstakels uit het verleden. Geniet van je motor in de beste omstandigheden, het hele jaar door.

IT YATE-app APP VERBONDEN MET HET KLEDINGSTUK

Download de app
Synchroniseer je handschoenen
Zelfstandig/onafhankelijk verwarmde handschoenen
Zonder kabel

Profiel IT YATEAANGEPAST PROFIEL

Bepaal je eigen instelling
Bewaar je voorkeuren
Automatische of handmatige modus

Handmatige bediening IT YATEHANDMATIGE BEDIENING

Instellen van de gewenste temperatuur
Aanpassing met smartphone-compatibiliteit
Snelle en gemakkelijke instelling van verwarmde handschoenen

Kalibratie IT YATETEMPERATUURKALIBRATIE

Sensor
Automatische temperatuurdetectie
Handhaving van de comforttemperatuur

Kalibratie IT YATE