Black Friday: bescherm jezelf in stijl!

black friday banner broek

 

 black friday motorbroek dafy moto
ONTDEK ONZE SELECTIE VAN MOTORBROEKEN
JEANS, LEER, TEXTIEL... MAAK JE KEUZE

Om de ideale motorbroek te kiezen, moet je je de vraag stellen hoe je hem zal gebruiken. Je zal bijvoorbeeld geen spijkerbroek dragen om op een circuit te gaan rijden, net zoals je geen leren broek zult dragen om op een scooter naar kantoor te gaan. Een broek is vaak niet het eerste waar je aan denkt na een investering in een nieuwe helm, jas en handschoenen. Het is echter een zeer nuttig kledingstuk in het dagelijks verkeer en is vooral essentieel voor bepaalde motorrijderspraktijken. Black Friday is dus het perfecte excuus om deze nieuwe uitrusting te kopen en modellen te ontdekken die erg lijken op die van confectiekleding, die je in je garderobe zou kunnen hebben zonder motorrijder te zijn. Wacht niet tot Kerstmis om het aan je verlanglijstje toe te voegen en neem het heft nu in eigen handen! Kleine prijzen en grote merken: een combo die perfect lijkt voor een geslaagde shopping, wat denk je ervan?

Ik ontdek

 

WELKE BROEK PAST BIJ JOU
RIJD NIET LANGER ZONDER BESCHERMING

Leer is een tijdloos materiaal voor jassen, maar het is ook een tijdloos materiaal voor motorbroeken. Het is een materiaal dat gemoedsrust geeft en goed isoleert wanneer je rijdt. Als je in optimale veiligheid wilt reizen, maak je de juiste keuze. Textielbroeken zijn ook een goede optie als je op zoek bent naar meer flexibiliteit voor onderweg. De gebruikte materialen zijn even bestand tegen schuren, maar lichter. Tenslotte worden de onvermijdelijke motorjeans steeds meer trendy. Zo kan je zonder zorgen van je tweewieler naar je avondje uit! Zoals je ziet, biedt deze Black Friday je een oneindig aantal modellen voor alle stijlen. Met zulke lage prijzen, kan je je het zelfs veroorloven om er meerdere te kiezen. Je zult dan klaar zijn om de weg en al zijn valkuilen te trotseren. Je rijdt gewoon voor de lol, zonder je zorgen te maken over regen of zonneschijn.

Ik ontdek
black friday motorbroeken dafy moto

 

black friday broek dafy moto
VOEL JE BESCHERMD IN JE MOTORBROEK
TECHNOLOGIE VOOR JE BESCHERMING

Bedenk dat je motorbroek echt je tweede huid op de weg zal zijn. Welke stijl je ook kiest, je mag de kwaliteit niet verwaarlozen. Tegenwoordig doen fabrikanten er alles aan om je producten aan te bieden die veilig en gemakkelijk te dragen zijn. De broek is over het algemeen voorzien van afneembare beschermingen, aanwezig ter hoogte van de knieën en de heupen. Deze zullen je beschermen in geval van botsing met de grond of andere voertuigen. D3O is één van die op de markt ontwikkelde technologieën, die zijn kwaliteit van schokabsorptie reeds heeft bewezen. Naast deze stijve beschermingen worden vaak Kevlar-verstevigingen gebruikt om je te beschermen tegen schuren als je valt. Ten slotte is ook het weer een belangrijke factor om rekening mee te houden. Je zou bijvoorbeeld een regenbroek kunnen dragen om droog te blijven in geval van hevige regenval. Wie geen fan is, of de dag voordien gewoon niet naar het weerbericht heeft gekeken, moet weten dat sommige modellen motorbroeken nu waterdicht zijn gemaakt of een waterdicht membraan hebben. Bescherm jezelf tegen de kou en kies voor items met uitneembare voeringen en blijf warm deze winter.

Ik ontdek

black friday motorbroeken dafy moto

Heb je de verkeerde maat gekozen? Je hebt 100 dagen om je dat te realiseren.