Black Friday: Ieder zijn eigen stijl, ieder zijn eigen jas!

black friday jas dafy moto

 

 

black friday leren motorjas dafy moto
LEREN JAS
DE KLASSIEKER ONDER MOTARDS

Meer dan een klassieker, een tijdloze. Naast het pak maakt de motorjas integraal deel uit van de geschiedenis van de motor. Vaandeldrager van een generatie die vocht tegen het gevestigde systeem, in een tijdperk van rebellie en emancipatie. De motorjas is ondertussen gemoderniseerd, is met de tijd meegegaan, maar draagt nog steeds zijn geschiedenis met zich mee. Leer is het historische materiaal van deze uitrusting. Zijn hoge weerstand tegen schuren maakt het tot het ultieme materiaal voor gebruik op de weg. Modern of neo-retro, race of urban, er is altijd wel een jas die past bij je motorstijl, je omgeving en je gebruik. Profiteer van Black Friday en trakteer jezelf op een van de grootste motormerken: Alpinestars, Furygan, Dainese, Ixon, Helstons of DMP en All One...

Ik ontdek

 

JAS IN TEXTIEL
EEN KEUZE VOOR MODERNITEIT

De keuze voor een jas in textiel is een pragmatische keuze. De gebruikte materialen zijn het resultaat van onderzoek om het gebruik van leer te beperken. De weerstand tegen schuren komt door deze keuze niet in het gedrang. Motorjassen uit textiel hebben een groter ademend vermogen, zijn verbonden met geïntegreerde of te integreren beschermingen, en zijn een uitsteken alternatief voor lederen jassen. Ze zijn vaak ook een stuk goedkoper en zijn dan ook een echt goede deal op Black Friday! Zuinig, gemakkelijk te onderhouden, lichter en even resistent, je zult er geen spijt van hebben dat je voor een vest van All One, Helstons Rev'it of Segura hebt gekozen. Ze kunnen waterdicht zijn, compatibel met een airbag of een rugbescherming. Ze zullen je in staat stellen een goede temperatuur te behouden wanneer de zon schaars is. Ze zijn tevens luchtdoorlatend wanneer het asfalt de overdag opgeslagen warmte aan je teruggeeft. Zorg ervoor dat ze goedgekeurd zijn voor gebruik op de weg zodat je op weg kunt naar de vrijheid!

Ik ontdek
black friday motorjas van textiel dafy moto

 

gore tex black friday jas dafy moto
STREETWEAR, GORE TEX EN ONDERHOUD
DAGELIJKSE BENODIGDHEDEN

En als de wereld van motoren je achtervolgt buiten je escapades op twee wielen, dat is 3 of zelfs 4 wielen voor de quad-liefhebbers, kan je je verlangens loslaten in onze streetwear-afdeling voor motoren. Deze vesten zijn nog discreter en zullen opgaan in de omgeving zodra je je monster achterlaat op de parkeerplaats. Het enige wat verraadt dat je een motard bent is die helm die aan je arm bungelt. Deze vesten zijn een geweldige keuze voor een kerstcadeau. Twee vliegen in één klap: geef je favoriete motorrijder een unieke stijl. Als het voor jezelf is, nog beter! Profiteer dus van Black Friday om nog wat meer geld te besparen en te profiteren van unieke aanbiedingen in deze tijd van het jaar! En voor het onderhoud van je vest, of die nu is uitgerust met een waterdicht Gore Tex-membraan of niet, kan je steeds beroep doen op alle producten die een optimale levensduur van je motoruitrusting garanderen.

Ik ontdek

black friday jas dafy moto

Het is soms moeilijk om dé jas te vinden die van jou de motorrijder maakt die je droomt te zijn. Maar door een jas te kiezen die alle nodige bescherming biedt, zal je keuze noodzakelijkerwijs de juiste zijn. En profiteer van Black Friday om je beslissing te nemen. Profiteer van de eindejaarsfeesten om je motoruitrusting voor de komende maanden of jaren als cadeau te geven of als cadeau te krijgen. In de winter, in de zomer en buiten het seizoen, profiteer van de beste aanbiedingen tijdens deze korte periode! Of het nu leer of textiel is, je kan je bestelling steeds retourneren als je een fout gemaakt hebt, je hebt 10 dagen om van gedachten te veranderen!