Black Friday: Vind de juiste schoen voor jou!

black friday laarzen banner 

 

 black friday motorlaarzen dafy moto
TOURING-LAARZEN
RIJDEN IS EEN WAAR PLEZIER

Reizen naar nieuwe landen, nieuwe ruimtes ontdekken, op avontuur gaan... Of je streek herontdekken. Touring-laarzen dragen het gewicht van de wereld! Ze moeten comfortabel zitten, voldoende stijf zijn en bewegingsvrijheid bieden wanneer de motor geparkeerd is. Dit betekent veel beperkingen voor motorlaarzen waarbij veelzijdigheid een sleutelwoord is. Ze moeten je toelaten vele kilometers te slikken en het is met brio dat de fabrikanten je productselecties aanbieden die volledig zijn toegespitst op je verlangen naar ontdekking. All One, Alpinestars of ook Dainese zetten al hun kennis aan het werk om je de beste bondgenoten op je reizen te bieden. Profiteer op Black Friday van de beste prijzen en aanbiedingen die je de rest van het jaar waarschijnlijk niet zult vinden. En er is niets beter dan het nieuwe jaar goed te beginnen! Profiteer van de kerstdagen om een nieuw paar laarzen te bestellen zodat je klaar bent voor je volgende avontuur!

Ik ontdek

 

RACINGSLAARZEN
VOOR HET CIRCUIT

Omdat binnenbochten je credo zijn, is de mooiste bochten definiëren op de meest bochtige routes, een kans om te grijpen. Is het optimaliseren van je trajecten met een precisie die een chirurg zou doen blozen je favoriete bezigheid? Dan moet je weten dat je motoruitrusting dezelfde aandacht zou moeten krijgen. De racemotorlaarzen voldoen aan de hoogste eisen. Stijf, hoog beschermingsniveau, verhoogde weerstand tegen schuren, sliders... Je kan gerust surfen op het asfalt als het nodig is: je bent veilig! Profiteer van de Black Friday-aanbiedingen om je als een vis in het water te voelen op het circuit. Of gewoon omdat je van de onevenaarbare bikerstijl houdt! In elk geval zal je profiteren van de bescherming die de beste racingmerken voor motorrijlaarzen bieden: Te beginnen met Bering, Forma en TCX!

Ik ontdek
black friday motorlaarzen dafy moto

 

black friday gore tex laarzen dafy moto
GORE TEX
WEES NIET BANG VAN EEN BEETJE STORM

Niets zal je tegenhouden! Motorrijden is een geestesgesteldheid, een manier van leven, een behoefte. Het zijn dus niet een paar druppels regen die je zullen dwingen je motor in de garage te laten staan. Dit is waar Gore-Tex®-membranen van pas komen! Voor de fanatiekelingen onder jullie: waterdichte technologie doet zijn intrede in motorlaarzen om je voeten droog en geventileerd te houden, hoe hard het ook regent. Laat het weer je passie niet in de weg staan. Met laarzen met Gore-Tex®-membraan, zal niets je reis komen ontsieren. Niets om je Black Friday te bederven! Onmogelijk om de beste deals te missen tijdens dit evenement. En als je aankomt met natte voeten... Is het hoog tijd om je uit te rusten voor een warme en droge kerst!

Ik ontdek
 

black friday off-road beschermingen dafy moto

 Profiteer van de beste aanbiedingen op motorlaarzen, enkel en alleen tijdens Black Friday. Zoek niet verder: bij Dafy Moto kan je tijdens Black Friday de kraak van de eeuw plegen! Snelle levering van een selectie motorlaarzen in voorraad, een keuze uit de grootste merken. Wacht niet langer om je bestelling te plaatsen. En als je voor de kleine Maarten, 12 jaar, maat 45 hebt gekozen, is het altijd mogelijk om snel gratis om te ruilen. En als Oma Madeleine echt gestopt is met de concurrentie af te troeven op het circuit, kan je nog altijd een terugbetaling vragen! Black Friday, iedereen kan ervan genieten!