Denk aan Black Friday: Bescherm jezelf!

black friday off-road beschermingen dafy moto

black friday off-road beschermingen dafy moto
ELLEBOOG- EN KNIEBESCHERMERS
DE BASIS

En we beginnen met de basiselementen van cross-, off-road- en enduro-bescherming. Er moet voor worden gezorgd dat de ledematen die het meest worden blootgesteld aan een oefening die even veeleisend is voor de geest als het lichaam, worden beschermd. En op Black Friday heb je keuze te over! Alle topmerken geven gehoor aan de oproep van furore, stof en strijd voor de eerste plaats. Acerbis, Alpinestars, Shot, Thor... Ze wedijveren allemaal in vernuft om je de beste bescherming, elleboogbeschermers en kniebeschermers te bieden, in alle situaties. Van de eenvoudigste tot de meest complexe, vul je arsenaal aan om de langste afstanden af te leggen in enduro, de mooiste whoops te maken in cross. FMX-liefhebbers, de Black Friday off-road selectie zal je beter dan ooit beschermen. Wees klaar om aan te vallen, de eerste bocht komt eraan, je zult je elleboogbeschermers moeten gebruiken!

Ik ontdek

 

GORDELS EN NEKBRACES VOOR CROSS
EEN ONBERISPELIJKE HOUDING

Off-roading is veeleisend. Veeleisend voor de machines, voor de uitrusting, maar bovenal voor de bikers. Een zeer goede fysieke conditie is een verplichte parameter voor de beoefening van cross, trial maar ook voor enduro. Rotsen ontwijken en tussen bomen door slalommen is een kunst die je onder de knie moet krijgen. En alvorens een hoog niveau van bekwaamheid te bereiken, moet je off-road bescherming zorgvuldig worden gekozen. Ze moeten je positie tijdens het hele parcours handhaven, maar ook je fysieke integriteit garanderen, dat is de rol van crossgordels en -nekbraces. Of je nu op je motor bent of door pech een eindje verder, Black Friday is het moment om je uitstapjes van morgen "aan te kleden". Wikkel je nek in een beschermhoes, een nekbrace en een halsbeschermer. Wikkel je lendenwervels in een gordel en ontlast je rug voor een optimale concentratie op je motorrit!

Ik ontdek
black friday off-road beschermingen dafy moto

 

black friday off-road beschermingen dafy moto
BODYPROTECTOREN
HET HARNAS VAN DE MODERNE TIJD

Hoewel ze je er niet van zullen weerhouden om rotsen en andere valstrikken op het circuit te ontwijken, bieden de bodyprotectoren echte bescherming voor alle crossrijders. Volledig beschermd achter een lichtgewicht laag van voornamelijk geïnjecteerd polymeer, bieden de bodyprotectoren een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid voor dit niveau van bescherming. Het is moeilijk om iets aan te merken op deze categorie van verplichte crossaccessoires! Zie ze zeker niet over het hoofd. Neem de tijd om ze in een van onze winkels uit te proberen, ook al raden we natuurlijk aan om ze niet direct tot het uiterste te drijven. Of je nu cross, off-road of trail rijdt, het is een verplicht onderdeel van je sport. Misschien aarzel je tussen een bodyprotector en een beschermend vest, maar in beide gevallen helpen de Black Friday-promoties je de juiste keuze maken. Groot pantser, maar ook groot volume, het is het ideale geschenk om onder de kerstboom te leggen voor het einde van het jaar: voor je oudste in volle sportieve explosie, liefhebber van gewaagde ritjes, of gewoon voor jezelf.

Ik ontdek

banner 2 blanck friday off-road bescherming dafy moto

 Zoals je ziet, profiteer je van deze Black Friday om je apparatuur aan te vullen tegen een lagere prijs. Beknibbel voor cross niet op bescherming zolang deze voldoet aan de EN14021- en 1621-2-normen voor de meest concurrerende. Profiteer van de aanwezigheid van onze winkels om het beschermingsniveau van deze elementen te controleren. Ze moeten zo ingebouwd zijn dat je na een tijd vergeet dat ze aanwezig zijn, terwijl ze aan de andere kant je fysieke integriteit onder de meest extreme omstandigheden moeten garanderen. Cross, trail, MX, FMX, trials... wat je ook doet, bescherm jezelf en anticipeer op alle mogelijkheden. Off-roading is veeleisend en laat geen ruimte voor improvisatie. Concentreer je op het circuit, streef naar de overwinning, de eindejaarsfeesten zijn in aantocht!