Met het hoofd in de wolken: een nieuwe helm tijdens Black Friday!

black friday motorhelm dafy moto

 

 black friday integraalhelm dafy moto
INTEGRAALHELM
OOK JE HOOFD WENST AF EN TOE IETS NIEUWS

Wens je een andere helm? Profiteer van Black Friday bij Dafy om je integraalhelm te vernieuwen. Profiteer van ongelofelijke kortingen op AGV-helmen, het Italiaanse merk dat gespecialiseerd is in high-end producten, en voel je als een Moto GP-coureur tijdens een motorrit met Replica-helmen. Je kan ook een kijkje nemen bij onze integraalhelmen van HJC en laat je verleiden door onze Marvel collectie. Word een superheld met Black Friday. Maar geniet ook van onze andere geweldige helmmerken zoals Shoei en zijn onvermijdelijke GT Air 2, de perfecte helm voor alle ambities van het merk.

Ik ontdek

 

MODULAIRE HELM
ÉÉN HELM... TWEE STIJLEN

Kies voor een hybride modulaire helm met onze speciale Black Friday-kortingen. Ga voor een helm van Shoei, het Japanse merk dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van motorhelmen, met zijn Neotec 2, de helm die aan al je verwachtingen zal voldoen met zijn 360° vergrendelingssysteem. Anticipeer op je kerstcadeaus bij Dafy Moto. Profiteer van Black Friday om het hele gezin te plezieren tegen de beste prijzen, op een brede selectie van modulaire helmen.

Enige twijfel? Een fout in de maat? Geen paniek, bij Dafy heb je 100 dagen om van gedachten te veranderen en bovendien is de retourzending gratis. Dus ga ervoor, wacht niet tot het te laat is.

Ik ontdek
black friday modulaire helm dafy moto

 

helm oklkk
JETHELM
DE STAD IS VAN JOU

Urban? Scooterrijder? Hier is de jethelm, tegen een lage prijs voor Black Friday. Laat je verleiden, vul je winkelwagen, om mevrouw... meneer en de kleintjes plezier te doen met ons ruime assortiment jethelmen. Voor de kleintjes kies je een jethelm van het merk Nexx. Met de leuke en flitsende patronen, zal de jethelm van het merk Shark haar direct verleiden. De jethelm is essentieel voor het rijden op een scooter, om je te vergezellen op je korte ritjes door de stad, dus mis de kans niet om de jouwe te kopen bij Dafy Moto tijdens deze niet te missen Black Friday.

Ik ontdek
 

black friday motorhelmen dafy moto

Je hebt het begrepen. Er is geen reden om te aarzelen. Black Friday bij Dafy Moto is de perfecte gelegenheid om je hoofdtelefoon te vervangen en je geliefden een plezier te doen. Deze laatste vrijdag van november is het Jouw Vrijdag. Deze vrijdag is alles toegestaan om te profiteren van ongelooflijke kortingen.
Laat je producten thuis bezorgen, in een pakketpunt of gratis vanaf € 20! Wat als de rekening een beetje hoog is? Geen probleem, Dafy biedt betaling in 3X zonder kosten. Nu is het aan jou om je kerstlijstje op te stellen.