Bereid je Valentijnsdag voor!

 Valentijnsdag cadeau-ideeën

 

motorhelm valentijnsdag man
NEO-RETROHELM
SHOEI

Nuchterheid en efficiëntie. Maar maximaal plezier om een ​​neo-retrohelm te dragen met een eenvoudig en puur ontwerp. Neo speelt de kaart van een glorieus verleden maar zijn modern design zal ook liefhebbers van een unieke look bekoren. Deze motorhelm, die in verschillende maten verkrijgbaar is, zal je vintage outfit, die je trouwens al goed staat, perfect aanvullen. Je zult ongetwijfeld een maat vinden die bij je reisgezel past. Kies een merk zoals Shoei als Valentijnscadeau. Je zult je wederhelft zeker een plezier doen!

Ik ontdek
ROCKET LEREN JAS
HELSTONS

Hij werd er verliefd op toen hij hem zag en je houdt van de look die het hem geeft. Test de retrovintage-look en geniet van het comfort en vakmanschap van Helstons met de Rocket-jas. Het is de ideale metgezel voor je motorreizen... Na jou, natuurlijk!
Een motorvest is soms een ingewikkelde keuze als Valentijnscadeau, aarzel dus niet om langs te gaan in een van onze winkels om zeker te zijn van de perfecte maat. Je wordt ook geadviseerd door een van onze 1.000 adviseurs in een van onze 200 winkels die steeds dicht bij jou in de buurt zijn.
En als je een fout maakt, vraag dan simpelweg om een omruiling!

Ik ontdek

 

helstons rocket-jas bruin

 Valentijnsdag cadeau-ideeën

 

schoenen tcx Valentijnsdag motorfiets
LADY BLEND WATERPROOF-SCHOENEN
TCX

Een road-trip met je geliefde... Zin in? Bied haar de Lady Blend-schoenen TCX aan voor een motorweekend met twee. Laat haar reizen, laat haar dromen! Met hun vintage look, gemaakt van echt generfd leer, zullen deze motorschoenen voor dames haar zeker verleiden. Waterdicht en versterkt, zullen ze alle stormen overwinnen! Houdt je partner van avontuur? Geef haar een Valentijnscadeau dat bij haar past. De Lady Blend Waterproof TCX-schoenen voldoen aan alle verwachtingen! Vier je Valentijnsdag met een uniek cadeau, net als je wederhelft!

Ik ontdek
LADY KROFT-JACK
SEGURA

Een damesjack voor motorrijders voor het tussenseizoen met een onweerstaanbare charme. Finesse en eenvoud voor wie pure elegantie en stijl zoekt. De Lady Kroft Segura-jacket doet zijn naam volledig eer aan voor een gecontroleerde esthetiek. Omdat motorrijden niet chic en ingewikkeld hoeft te zijn, is Segura de referentie voor wie van perfectie houdt. Een comfortabel, nauwsluitend Valentijnscadeau. De Lady Kroft-damesjacket is ook een zeer goede bescherming of ze nu zelf rijdt of je vergezelt als passagier.

Ik ontdek

 

Valentijnsdag motorjas dames