Wees klaar voor Cyber Monday!

Helm motor cyber monday
Helmen
Ik ontdek
Cyber Monday motorjassen
Jassen
Ik ontdek
Cyber Monday motosneakers
Sneakers
Ik ontdek
Cyber Monday motorlaarzen
Laarzen
Ik ontdek
Cyber Monday handschoenen
Handschoenen
Ik ontdek
Cyber Monday broeken
Broeken
Ik ontdek
Cyber Monday off-road
Off-road
Ik ontdek
Cyber Monday bescherming
Beschermingen
Ik ontdek

Ook dit jaar weer, kijkt Dafy Moto er naar uit je terug te zien op Cyber Monday. Omdat we nooit moe worden van promoties, beloven we je ook nog een gekke maandag! En om er zeker van te zijn dat je niets mist, haal je je pakket binnen 2 uur op bij de dichtstbijzijnde Dafy-winkel.

Had je dit weekend geen tijd om je winkelwagen te vullen? Geen probleem, we laten je nog 24 UUR na Black Friday om de maat van je motorbroek  of de kleur van je helm te kiezen. En vergeet niet ! Je helm weerspiegelt je persoonlijkheid. Dus of hij nu modulair, integraal of jet is, kies goed.

Met de winter in aantocht, moet je nu al aan je nieuwe jas denken. Leer of textiel? Helstons of Ixon? Wij bieden je een grote selectie van de beste merken. En om ervoor te zorgen dat je de winter warm doorbrengt, maak je je outfit compleet met verwarmde handschoenen.

Cyber Monday is ook een gelegenheid om je kerstcadeaus aan te kopen. Je neefje dat gek is van motorcross is waarschijnlijk al aan het denken aan zijn nieuwe off-road uitrusting voor volgend seizoen. Dus doe hem een plezier. Maar pas op, we houden van hem, we beschermen hem dus ook.

En dan is er niet alleen het kleine neefje. Er is ook oom Roger die elk weekend de wegen afreist. Als we hem nu eens een nieuwe top case voor zijn gloednieuwe GS cadeau doen.

Je hebt het begrepen. Cyber Monday is dé gelegenheid om jezelf uit te rusten, te beschermen en je dierbaren een plezier te doen nu de kerstvakantie eraan komt. En om er zeker van te zijn dat je niets mist, bieden we je 100 dagen om je laarzen gratis om te ruilen als je wederhelft liever sneakers heeft. Dafy Moto biedt je ook de betaling in 3X zonder kosten zodat je je portemonnee niet te zwaar belast op het eind van het jaar.