FILM JE HELDENDADEN

Sinds het begin van de lockdown circuleren er op sociale netwerken heel wat video's van allerlei aard. Ja, we moeten ons bezig houden! Wat als het aan jou was om de buzz op het net te maken? Dankzij onze ingebouwde camera's, film je je grootste heldendaden live vanaf je zetel en word je de meest gelikete biker in lockdown van het moment! Je mist je schoonheid zo erg dat je haar in de woonkamer hebt gezet en je kruipt bovendien in de huid van geweldige biker door MotoGp te spelen! Ga dan all in, doe je replicahelm aan en grijp je Séna-camera en neem je prestaties op! Zet ze online, en wie weet, misschien merkt Marc Marquez je op en vreest hij voor zijn plaats... Of anders word je toch gewoon mechanicaleraar! Plug je camera in en film jezelf terwijl je je olie ververst. Je bent in de lesmodus, vergeet dus de opmerkingen niet. Zie je wel, Tecnoglobe en Mobility denken ook aan jou tijdens deze lockdown en stellen je in staat je mooiste herinneringen vast te leggen om ze later met je dierbaren te kunnen bekijken.

 

Ik ontdek

 

BLIJF IN CONTACT

Lockdown betekent niet dat je het contact verliest. Woont je motorvriend tussen de 400 en 1,2 km van je vandaan? Verander je communicatiewijze en gebruik je motorintercom tijdens deze lockdown! Geen telefoontjes meer. Verlies de goede gewoontes niet. Op je sofa, of aan je bureau bij telewerken, zet je helm op, zet je FREECOM 4+ aan en klaar ben je voor een virtuele motorrit. Kijk uit het raam en neem een pauze tussen 2 e-mails en neem even contact op met je motorvrienden. Laat ze weten hoe het met je gaat! Of stap op je motor en verkondig je boodschap vanop je zadel. De lockdown zal niet het laatste woord hebben over je passie. De intercom heeft een urenlange gebruiksduur, om de beste momenten te herbeleven met je vrienden en nu al te plannen wat je gaat doen na de lockdown! Dat moment waarop je op elk moment het gas kunt loslaten! Je motorintercom stelt je in staat om in alle situaties contact te houden. Wissel de laatste informatie uit, blijf in contact. Gebruik de grootste merken, Cardo, Sena om je door die eindeloze quarantaine heen te helpen. Een isolatieperiode met als thema hightech!

 

Ik ontdek

 lockdown intercom voor de motor

BESCHERM JEZELF

Ben je op zoek naar volledige bescherming om te gaan winkelen tijdens deze lockdown? Zoek niet langer, motorpakken lenen zich hier perfect toe! Doeltreffend aangezien ze in een paar minuten kunnen worden aangetrokken. Ze bedekken je hele lichaam als je je grip verliest in de pasta-afdeling van je plaatselijke supermarkt. Enig probleem: ze zijn niet voorzien van een zakje om je mondmasker in te bewaren. En je kunt er niet mee joggen. Ze zijn ontworpen voor een sportieve houding, sluiten nauw op je lichaam aan, zullen zo de aerodynamica verbeteren wanneer je je winkelkar duwt. De sliders zijn een onmisbare bescherming wanneer je plat gaat in haarspeldbochten in de conserven- of versafdeling, zodat je tijd kan besparen en je aanwezigheid in de buitenwereld kan beperken. Meer bescherming, meer sportiviteit, meer efficiëntie: je zult je leren motorpak ook buiten de lockdown kunnen gebruiken: eenmaal goed getraind en de circuits gememoriseerd, kan je als vanouds weer helemaal los gaan. Wees voorzichtig! Onze medische dienst heeft niets aan dit soort apparatuur! Dankzij deze pakken kan je sneller boodschappen doen en ben je minder lang buitenshuis!

Ik ontdek

 

BESCHERM JE WANNEER JE BUITEN KOMT

Geen chirurgisch masker meer in huis? De plaatselijke apotheek ook niet? Geen twijfels meer... Slechts één oplossing... Doe je motorhelm aan! Is het te warm? Geen reden tot paniek, de luchtafzuigers zullen je op temperatuur houden! En met zijn ingebouwde zonnescherm heb je geen excuus meer om weg te lopen van die saaie klusjes in de tuin. Moeder de vrouw wil een rechte heg! En vlug een beetje ... En met zijn geluiddempende windafdichting voor de kin kan je eindelijk het gras maaien met je microtractor! Ja, Husqvarna denkt aan iedereen tijdens deze lockdown. Dus zet je replica-helm op, zet je ingebouwde camera aan en start de timer. Maak je geen zorgen, je bent veilig met zijn koolstofvezel omhulsel en noodsysteem. Je bent volledig beschermd in geval van een val met hazensnelheid! En zodat je vrouw je niet kwijtraakt in de tuin, denk aan de cosmo connected! Zie je, je motorhelm beschermt je tegen alles!

 

Ik ontdek

 lockdown motorhelm

VIND JE WEG TERUG IN JE SALON

Je weet niet hoe ver je van je huis kunt gaan? Wil je de grote stad ontvluchten? Of ben je gewoon op zoek naar een route voor na de lockdown? Onze motor-GPS houdt je op de weg. Ze zijn misschien een beetje groot om in je joggingzak te passen, maar ze werken prima om te weten waar je je huis nog niet hebt gestofzuigd. Nauwkeurig tot op de meter zodat je precies weet welk deel van je appartement nog niet gedweild is. Je hebt nu echt geen excuus meer voor al die rommel in je salon tijdens het volgende feestje met je motorvrienden. Het is misschien hoog tijd om ze trots als een gieter alle tochten te tonen die je ondertussen al tussen het salon en de keuken gemaakt hebt. Je doel? Bewegen in een kleine ruimte om in vorm te blijven. Gebruik je GPS TomTom om een nieuw record te vestigen. Je moet bezig blijven tijdens de lockdown!

Ik ontdek