Met prijzen die alle concurrentie tarten, hij verhuist heel snel, een maand later opent hij reeds een winkel in het centrum. Op het moment dat de menigte steeds meer binnen stroomde, werd Emmanuel David opgeroepen en moest hij zijn militaire dienst vervullen ... Hij vertrouwde zijn winkel toen toe aan zijn vriend Jean-Claude Philippe. Na een moeilijkere periode, en toen Emmanuel eenmaal terug was, keerden de twee vrienden terug naar Engeland om de kassa wat aan te vullen.  

Vastbesloten om uit te breidenovertuigde Emmanuel David een vriend om een filiaal te openen in Saint-Etienne. Helaas, het draaide uit op een mislukking! Maar het is niet echt de stijl van Mr. David om zicht door één mislukking uit het lood te laten slaan... Al snel opende hij zijn derde winkel in Parijs zelf. Succes verzekerd! Dus waarom daar stoppen? De vierde winkel opende in Lyon, vervolgens Grenoble, dan Bordeaux... Niet minder dan 13 winkels in 20 jaar  tijd!  En zo begint het grote verhaal van Dafy45 jaar later  heeft de groep meer dan 180 winkelsgelokaliseerde websites  en 3 "eigen" merken.  De "baby's" van Dafy worden beheerd door Sébastien David, de zoon van Emmanuel DavidDMP Ontstond in 1999, vervolgens werd All One gelanceerd in 2006 en tenslotte Baltik in 2012. Ontdek deze 3 merken by Dafy.

dafy

DMP 

DMPOntstond in 1999 en is een merk van uitrusting voor motorrijders door Dafy. Het is het eerste merk van Dafy dat werd gecreëerd zonder echt te weten of de zaken goed zouden gaan of niet. Maar wat een tevredenheid toen het eerste product werd uitgebracht! Na weken en maanden zoeken, kon de familie David trots op zichzelf zijn! Van broek tot jas via handschoenen,DMP kleedt de motard van top tot teen. Waarom ? Motoruitrusting aanbieden tegen prijzen die alle concurrentie tarten en vooral zonder de kwaliteit te verwaarlozen. In de loop der jaren en in nauwe samenwerking met de meest bekwame fabrikanten, heeftDMP zijn gamma van beschermingen stukje bij beetje uitgebreid met sneakers en bagageEen paar jaar later werd zijn kleine zusje geboren. 

DMP

All One

In 2006 werd het tweede merk van Dafy gelanceerd: All One , voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende motorkenners. Ergonomie, techniciteit en bescherming zijn de sleutelwoorden van het merk. De afwerkingen en de kwaliteit van de materialen onderscheiden zich van DMP, maar Dafy wenst zijn aantrekkelijke tarieven te behouden voor zijn klanten. Jassen, handschoenensneakers en broek  streetweartouring en racen... All One beschermt alle motorrijders, hoe ze hun motor ook gebruiken.  

all-one

Baltik

En het is in 2012 dat de laatste geboren zal worden.. Baltik. Regenkleding en thermische kledijDafy denkt werkelijk aan alles om zijn motorrijders te beschermen. RegenpakkenT-shirts en onderbroeken in wol, bivakmutsen en overschoenen… Baltik beschermt je tegen de elementen. Voor degenen die niet graag naar buiten gaan als de lucht grijs wordt, rust jezelf uit met Baltik en wees nergens bang voor. Wees te allen tijde zeker van jezelf. Rijd. Verken. Geniet.