Dafy Moto, fabrikant van motoruitrusting, streeft ernaar aan je zijde te staan en je het beste te bieden op het gebied van motoruitrusting en -accessoires, alsmede diensten van hoge kwaliteit. Om dit alles mogelijk te maken, staan onze professionals op het gebied van klantenrelaties en dienst-na-verkoop elke dag klaar met één enkel doel: de tevredenheid van de klant!

service client dafy

Service clients

Altijd tot uw dienst

Onze klantendienst, bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u en zaterdag van 8u30 tot 12u, beantwoordt je per telefoon, e-mail en chat. Een twijfel over het gekozen model of de maat? Een twijfel over je kettingkit of je bougies? Neem contact met hen op om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. De klantendienst is ook een persoonlijke opvolging van je bestelling. Is ze gevalideerd? Is ze al verzonden? Wanneer zal ik ze ontvangen? Stel al deze vragen aan onze adviseurs en krijg onmiddellijk antwoord. Omdat klanttevredenheid onze prioriteit is, biedt Dafy ook een dienst na verkoop. Ons dienst-na-verkoop-team zal je retourzending ontvangen en alle defecte artikelen die nog onder de garantie vallen repareren of omruilen.

Contact
logistique dafy

Logistique Dafy

Préparation de commande

Maar zouden deze online bestellingen mogelijk zijn zonder onze logistiek? Nogmaals, je bestelling is in handen van professionals. Bij elke bestelling zorgt ons team ervoor dat al je artikelen worden ingepakt en zo snel mogelijk worden verzonden. En als je uiteindelijk wilt ruilen of je geld wilt terugvragen, zijn zij er ook om je pakket in ontvangst te nemen en je verzoek te verwerken.

Ik bestel

Elke klant is uniek, elke bestelling is anders, maar wij zullen altijd trouw blijven aan onze belofte: jouw tevredenheid!

Vind ook alle Dafy-diensten.