hjc

Ontdek de fabrikant van de HJC-helmen

We kennen allemaal de HJC RPHA10-, RPHA11- of de RPHA70-helmen. Maar ken je hun geschiedenis? De RPHA10 was de best presterende helm van het merk. Hij was zo succesvol dat HJC zich afvroeg hoe ze hun creatie konden verbeteren en hoe ze marktleider konden blijven. Rust nooit op je lauweren en blijf vooruit gaan. De RPHA11 werd geboren uit een concentratie van technologie en een verlangen om technologische grenzen te doorbreken, en het werd ook een enorm succes. Jonas Folger, de racer was trots om zijn helm van HJC, zijn uitrustingsleverancier, te tonen tijdens de 2017 MotoGp. Maar het is niet alleen MotoGP die telt. Voor alle avonturiers ontwikkelde HJC de RPHA70, en daarna de RPHA90. De modulaire helm van HJC is het neusje van de zalm! Onderzoek en technologie hebben de ontwikkeling mogelijk gemaakt van nieuwe kenmerken die zijn reputatie verder bevestigd hebben.

 

DE MARVELS
IN DE VOETSPOREN VAN JE HELDEN

Als kind droomde je ervan magische krachten te hebben... Herinner je je de avonden die je doorbracht met het lezen van DC comics en Strange. Een wereld van lezen, superhelden, superkrachten en fantastische avonturen. Je kon ze vinden op de grote schermen, maar het is door het beoefenen van je passie voor de motor dat je deze nieuwe helden wilde beleven. HJC heeft naar je geluisterd en vervult je wensen. Venom, Captain America, Wolverine X-Men, niets zal je meer tegenhouden. Je zicht zal vertienvoudigd worden dankzij het vergrote gezichtsveld. Je geest zal openstaan voor de wereld met zijn ventilatieopeningen en luchtafvoerkanalen. En je hoofd zal beschermd zijn tegen alle aanvallen dankzij de PIM Plus-helm uit composietvezel. Naast een echt goed ontwerp, slaagt HJC erin een helm aan te bieden die even solide is als de helden die ze vertegenwoordigen. Je kiest een wereld, maar je kiest ook de vaardigheden van een echte motorhelmenfabrikant. Met een Marvel-helm van HJC kan je de wereld aan!

Ik ontdek

 

EEN HELM VOOR IEDEREEN
KIES DE JOUWE

HJC denkt aan al die motorrijders. Of je nu een avonturier, een sportman of een stadsmens bent, kies je motorhelm van HJC. Integraalhelmen in de kleuren van je favoriete motorrijders en helden. Modulaire helmen om je dubbele persoonlijkheid aan te nemen. Jethelmen in vintage stijl helmen voor het rijden in de stad en off-road helmen voor liefhebbers van extreme sporten. Voor mannen, vrouwen en kinderen, HJC denkt aan je en maakt een erezaak van de kwaliteit van zijn helmen, ongeacht het model.

Ik ontdek

 hjc-helm-voor-iedereen

 
hjc-off-roadhelm
OFF-ROAD HELM
WEN MAAR AAN HET PODIUM

Een regenachtige, grijze en natte zondag. Een open haard, een deken en een warme chocolademelk... Nou nee! Er wacht een race op je. Laten we gemotiveerd raken. We trekken de outfit aan, de laarzen en we vergeten onze HJC off-road helm niet. Je bondgenoot, je beste vriend, je vertrouweling, degene die je elke zondag je concurrenten hoort uitschelden. Maar niet voor lang! Want met een HJC off-road helm is het podium verzekerd. De PIM-helm, een mengsel van koolstof-, aramide- en glasvezels, garandeert de beste bescherming en een opmerkelijke lichtheid. Je zult je bocht niet missen dankzij het brede gezichtsveld. Modder, stof en tegenstanders zullen moeten oppassen. Er is geen houden meer aan. Met een Cool4Ever-binnenkant en meerdere ventilatieopeningen zal je aan het succes moeten wennen.

Ik ontdek