LS2

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Om de beste bescherming te garanderen,  zijn de LS2-motorhelmen gemaakt van hoogwaardige materialen. De buitenhelmen zijn gemaakt van thermoplast, glasvezel of koolstofvezel. De door onderzoekers ontwikkelde beschermingen worden vervaardigd in mallen die bestand zijn tegen hoge temperaturen en je een grote weerstand tegen schuren bieden. LS2 heeft al zijn vaardigheden in vier jaar onderzoek en ontwikkeling gestoken alvorens zijn eerste motorhelm van koolstofvezel op de markt te brengen. De LS2 optimaliseert de aerodynamica in de MotoGP en racing-wereld.

Ik ontdek

 casque-LS2

 

 

KWALITEITSCONTROLE

Achter elke LS2 helm  staat een man. En voordat het die assertieve motorrijder is, is het eerst een ervaren technicus die nauwgezet elk onderdeel van je helm monteert volgens een strikt proces. Slechts één man ?  Nee! Een reeks tests en een laatste kwaliteitscontrole worden dan toegevoegd voordat het product de fabriek verlaat en wereldwijd wordt verzonden. Geen enkele LS2-motorhelm wordt op de weg gebracht zonder deze voorbeeldige controles van de conformiteit met de normen. Eindelijk maak je kennis met je nieuwe LS2-helm en geniet je van al het comfort dat een motorhelm je kan bieden. Als een helm ook maar het kleinste defect vertoont, hoe klein ook, wordt de helm vernietigd. Vandaar het lage percentage retourzendingen na verkoop van het merk.

Ik ontdek

 

IEDER ZIJN EIGEN HELM

LS2 streeft ernaar te voldoen aan alle verzoeken en behoeften op het gebied van motoraccessoires en -uitrusting. De selectie van het merk omvat jethelmen, integraalhelmen  modulaire helmen en off-road helmen. LS2 bereikt zo een breed publiek. Of je nu een stadsmens, een avonturier, een sportman of een stuntman bent, ook jij zal de LS2-helm van je dromen vinden. Hoe onderscheidt het merk zich van de concurrentie ? Dankzij de prijs-/kwaliteitsverhouding. LS2 brengt motorhelmen van hoge kwaliteit op de markt, die de concurrentie op het gebied van de prijs ver achter zich laten. Aarzel dus niet om een LS2-helm te kiezen en zeker te zijn van jezelf !

Ik ontdek

 casque-LS2