ALS EEN MOTO GP-COUREUR

Volg Quartararo's voorbeeld. Koop dezelfde helm als de beste MotoGp-rijders en bestuur je tweewieler als een professional. Met een helm van het merk Scorpion Exo zal je beschermd worden door een echt harnas. De strijd tegen de klok kan eindelijk beginnen, je hoeft nergens meer bang voor te zijn. Een enkel doel voor Scorpion: het podium te bereiken en de eerste stap in elk gevecht houden. Dit nieuwe wapen voldoet aan al je eisen op het gebied van comfort en bescherming. Scorpion eist het beste voor zijn piloten en zal nooit ophouden te innoveren om hen tevreden te stellen. De Scorpion Exo-helmen zijn zo'n concentraat van technologie, dat er in jouw ogen geen andere helm aan kan tippen. De overwinning is nu voor jou.

 

Ik ontdek

 

EEN HELM VOOR ELKE MOTORRIJDER

HJC Met Scorpion ieder zijn stijl. Of je nu een sportman, een avonturier, een backpacker of een stadsmens bent, je zult de helm van je dromen vinden. Draag de kleuren van je favoriete MotoGp-rijders. Enduro- en MX-kampioenen moeten voorzichtig zijn. Je bent nu een deel van de race. Voor de anderen, is het tijd om te tonen wie je echt bent. Toon je dubbele persoonlijkheid. Met een modulaire helm Scorpion kan je eindelijk jezelf zijn. Maar als je het soort persoon bent dat graag op een gezapig tempo door de stad rijdt en elke binnenweg kent, zal de menigte zich tegen je keren. Met een jethelm van Scorpion en zijn neo-retro stijl, zal je de koning van de stad zijn.

 

Ik ontdek
KIES DE JOUWE

Kleuren voor alle smaken, nieuwe ontwerpen voor elke editie, klasse, elegantie, comfort, lichtheid, topkwaliteit... Kortom.. Scorpion! Of het nu een integraal-, modulaire, jet- of off-road helm is, je helm zal je ook beschermen tijdens je reizen en in alle omstandigheden. Lichtgewicht, koolstofvezel helmen, steeds grotere schermen, voor een steeds breder gezichtsveld. Stel je open voor de wereld en verken nieuwe horizonten. Met een steeds comfortabeler en luchtiger binnenwerk, laat je je innerlijke biker zien met de Scorpion Exo-helm.

Ik ontdek