jeune permis moto : quel équipement ?

Casque moto pour jeune permis moto

MOTORHELM VAN

GEEN MOTOR ZONDER HEM!

De eerste aankoop bij het passeren van uw motorrijbewijs. Jij gaat eerst naar hem toe. Of je nu op zoek bent naar een volledige, jet of modulaire helm, wij hebben wat je nodig hebt.
Ontdek een breed scala aan helmen tegen de beste prijzen onder de grootste merken zoalsScorpion, HJC of LS2. Een hele reeks helmen om de fiets goed beschermd hoofd te starten.

Ik ontdek

MOTORJAS

DE STIJL OM AAN DE SLAG TE GAAN

Het is zeer waarschijnlijk dat u ook enige tijd nodig heeft om uw eerste jas te kiezen. Om het motorrijbewijs te halen, gooide je jezelf op een eenvoudig stuk gereedschap. Nu je de fiets serieus start, is je keuze preciezer.
Neem de weg met een mooie jas en ga niet onopgemerkt op het stuur van uw motorfiets. Je kan kiezen tussen een leren jasje maar ook textiel. Met All OneIxon, Furygan of ga je stijlvol en beschermd naar buiten!

Ik ontdek
Blouson jeune permis moto
Pantalons jeune permis moto

MOTORBROEK

OM ZIJN UITERLIJK TE BEVESTIGEN

Na de vergunning, komt de tijd van vrijheid om te rijden waar je wilt. Om in goede staat aan de slag te gaan met een motor, is de keuze van de materialen voor je broek belangrijk.
Om je eerste motoruitrusting compleet te maken, kies je voor een motorbroek of motorjeans. Bestendig en beschermend, kom je overal. Met All One of Furygan steek je hand in je zak!

Ik ontdek

MOTORHANDSCHOENEN

CONTROLEER MOTORRIJDER IN JE HANDEN!

Het is tijd voor de eerste ontmoetingen. Je motorrijbewijs in je zak, dit zijn andere motorrijders die je gaat ontmoeten. Geen manier om ze te begroeten met een onbeschermde hand!
Alle stijlen zijn binnen handbereik: klassiek, sport-roadster, racen, vind het juiste paar. Maar bovenal, vind de comfortabele apparatuur die ervoor zorgt dat je je veilig voelt. Voel je stuur, motorfiets begin zijn vol van betekenis te ontdekken. Een ruim assortiment handschoenen is beschikbaar voor alle seizoenen, alle smaken en alle niveaus!

Ik ontdek
Gants moto jeune permis moto
Moto Roadster

-MOTORSCHOENEN

DE MOTORRIJBEWIJS, VAN TOP TOT TEEN

Om de versnellingen te activeren en te remmen zoals de grote. Maar ook voor al je uitstapjes, kies voor motorfiets schoenen. Ze zijn trendy en bieden bescherming en al het comfort en de veiligheid die je nodig hebt tijdens het draaien van je eerste wiel.
Of u nu in voorbereiding bent voor een pas, of voor uw eerste uitrusting, ze moeten comfortabel zijn en in staat zijn om al uw ambities als een nieuwe fietser te volgen!

Ik ontdek