In alle winkels van Dafy Moto

Dafy verlaagt de prijzen! Ja, het nieuwe jaar begint goed met uitverkoop en speciale aanbiedingen voor motorrijders. Het is tijd om je motoruitrusting te veranderen en goede voornemens te maken: betere uitrusting voor betere bescherming! De winter komt eraan, dus maak je klaar voor de grote kou: verwarmde handschoenen, Gore-Tex jassen, waterdichte laarzen... Alles wat je nodig hebt om de hele winter warm en droog te blijven! Profiteer van de Dafy uitverkoop om het zomerseizoen voor te zijn: mesh jassen, broeken en handschoenen helpen je de zomerhitte te weerstaan. Alpinestars, All One, Dafy Moto, LS2, Bering, Furygan, DMP en alle topmerken hebben meer dan genoeg om je te verleiden! Wacht niet langer, kom en bezoek ons online of in de winkel voor uitverkoop en speciale aanbiedingen die 100% biker zijn!

Soldes et bon plan casque moto

Helmen

Verander je hoofd met onze selectie van de beste integraalhelmen, jethelmen en modulaire helmen in de uitverkoop en met speciale aanbiedingen. Motorhelmen voor dagelijks gebruik in alle weersomstandigheden! Alle grote merken zijn aan boord voor deze periode van uitverkoop en koopjes: AGV, Airoh, LS2, Shark en Shoei . Vind de beste motorhelmen in onze speciale aanbiedingen!

Ontdek
Soldes et bbon plan lousons moto

Jassen

Motorjassen voor iedereen? Bekijk de motorverkoop en speciale aanbiedingen op onze website en in je Dafy-winkels! Of je nu op je motor of scooter in de stad wilt rijden, op het circuit, tijdens een toertocht of een roadtrip... Ergens bij Dafy ligt een motorjack of jasje dat bij je past geduldig te wachten.

Ontdek
Soldes et bon plan gants Dafy Moto

Handschoenen

Met Dafy ben je klaar voor het weer, de elementen, de stad en de stenen van de wegen! Vertrek niet van huis zonder je goedgekeurde motorhandschoenen! Om er zeker van te zijn dat je in goede omstandigheden rijdt wanneer de temperaturen stijgen en om maximaal comfort te behouden, profiteer van de speciale aanbiedingen en sales op de site en in de winkels!

Meer informatie
Soldes et bon plan bottes moto

Laarzen

Laarzen zijn een integraal onderdeel van je motoroutfit. Kies ze met zorg en aandacht: je beste bondgenoten bij het kiezen van de perfecte motorkleding! Tijdens de Dafy sales of de speciale aanbiedingen op onze site hebben we motorlaarzen geselecteerd voor alle soorten motorrijden!

Ontdek
Soldes et bon plan pantalon moto

Broeken

Er is geen excuus om de uitverkoop en speciale aanbiedingen voor motorbroeken te missen. Motoruitrusting bij uitstek, profiteer van onze speciale aanbiedingen om je stijl te veranderen en tegelijkertijd geld te besparen! Werk aan je originaliteit, laat je look spreken en laat je motorvaardigheden zien in perfect passende broeken, van denim of leer, voor op het circuit, op de weg en voor alle terreinen!

Ontdek meer
Soldes et bon plan moto tout terrain

Alle terreinen

Ben je klaar om het vuil, de modder en de stromen aan te pakken? Klaar om stof te eten? Niet voordat je door de uitverkoop en koopjes bij Dafy bent geweest, natuurlijk! Vind allemotoruitrusting die je nodig hebt voor off-road en enduro rijden : van helmen en brillen tot truien en broeken, en niet te vergeten beschermende kleding.

Ontdek