Selectie van vintage motoruitrusting 

vintage moto

casque moto vintage

VINTAGE MOTORHELM

VINTAGE MOTORHELM

Vind al onze vintage helmen om je eigen stijl te creëren. Of je nu op zoek bent naar een integraalhelm, een jethelm, een modulaire helm of een off-road helm, wij hebben wat je nodig hebt ! Ontdek een brede selectie van de meest bekende merken zoals AGV, HJC of Nexx. Veel plezier met winkelen bij Dafy!

Ik ontdek

VINTAGE MOTORJAS

VINTAGE MOTORJAS

Ga de weg op met je beste vintage leer ! Ga niet onopgemerkt op weg met onze selectie vintage jassen. Wij bieden een breed gamma lederen jassen en jassen uit textiel aan. Met HelstonsIxon, Segura of ga je stijlvol en beschermd naar buiten !

Ik ontdek
blousons vintages
veste moto vintage

VINTAGE MOTORVEST

VINTAGE MOTORVEST

Omdat het koude weer snel nadert, kan je jezelf beschermen met vintage vesten. Trotseer de kou in stijl met Helstons of Segura. Op de wegen in weer en wind !

Ik ontdek

VINTAGE MOTORHANDSCHOENEN

VINTAGE MOTORHANDSCHOENEN

Wat is er beter dan een mooi paar vintage handschoenen ? Of je nu houdt van de klassieke, sport-roadster of touring-adventure-stijl, aarzel niet. Ontdek een ruim assortiment handschoenen voor alle seizoenen en alle smaken !

Ik ontdek
gants moto vintages
bottes moto vintages

VINTAGE MOTORLAARZEN

VINTAGE MOTORLAARZEN

Voor al je touring of lange motorritten, kies je voor vintage laarzen. Ze zijn trendy en bieden bescherming en al het comfort en de veiligheid die je nodig hebt. Met hun verschillende sluitsystemen, gesp, veters, klittenband of rits, vind je zeker het paar dat bij je past !

Ik ontdek