Dafy Moto - Roadbook Moto: Dafy Trip Auvergne

Aanbevolen detailhandelsprijs: € 4,90 € 4,90
Gepland voor verzending op 28 jun. 2024
Aanbevolen detailhandelsprijs: € 4,90 € 4,90
Gepland voor verzending op 28 jun. 2024
  • Gratis levering binnen 48 uur*
    Onder voorbehoud van voorwaarden, meer informatie in onze Algemene Voorwaarden
  • 100 dagen om van gedachten te veranderen

Volledige beschrijving Roadbook Moto: Dafy Trip Auvergne

Dafy Rit: Roadbook Moto Auvergne

Wilt u met de fiets nieuwe wegen ontdekken? Wil je ontsnappen? Welkom in het land van vulkanen, of rivieren, meren en valleien hebben een adembenemend landschap gevormd, voortdurend verbazingwekkend, om deze prachtige setting van sensationele wegen te worden. Neem uw motorfiets reisuitrusting, til het vizier van uw helm, open je ogen wijd en adem de frisse lucht van de Auvergne landschappen. Jullie hebben altijd geweten hoe je dit absolute verlangen naar vrijheid in de kern van je passie moest plaatsen! Laat uw 2 wielen spreken op reizen met de mooiste bochten van de wegen van Auvergne. Droomcoating, enorme wilde plateaus, raadselachtige vulkanen en majestueuze meren: elk parcours van ons roadbook lijkt te zijn ontworpen voor het plezier van het fietsen, met als uiteindelijk doel het garanderen van een dosis intense en onvergetelijke sensaties.

Bewaar een plaats in de bagage van uw fiets voor onze gidsen gemaakt door motorrijders, voor motorrijders. Ontdek nieuwe wegen in onze roadbooks en ga op avontuur in de juiste richting! Maak je excursies expedities, en kom terug met meer en meer herinneringen aan uw motorfiets road trip.

Deze motor gids is samengesteld uit 4 unieke cursussen die u zal nemen op de wegen waar elke rijder zal vinden om te rijden. Deze wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk en de routes zijn eenvoudig te bereiken. Prettige reis!

De Dafy reizen zijn 68 pagina 's A5 papieren gidsen met GPX-versies van de routes.

Onze motorrijders vonden ook

Gast beoordelingen
Nog geen mening, maar het zal niet lang duren, het Dafy team is er nog volop mee bezig !
Merk

De Dafy Groep heeft, na eigen merken van motorkleding, bagage en helmen te hebben ontwikkeld, een heel gamma accessoires en toebehoren voor het onderhoud van motorfietsen ontwikkeld. Je vindt er diverse nuttige accessoires en gereedschappen zoals gloeilampen, richtingaanwijzers, motorfietsspiegels, riemen, motorfietssturen, antidiefstalapparatuur, gereedschap enzovoorts ... Maar ook een heel assortiment olie- en onderhoudsproducten, zoals kettingvet, remvloeistof, poetsmiddelen, en nog veel meer.

Motorfietsbenodigdheden