1. De verschillende soorten motorhandschoenen
  • Motorhandschoenen voor racing
  • Motorhandschoenen voor touring
  • Urban motorhandschoenen
  • Off-road handschoenen
 2. Motorhandschoenen in leer of textiel
 3. De verschillende seizoenen
  • Motorhandschoenen voor de winter
  • Verwarmde motorhandschoenen
  • Motorhandschoenen voor het tussenseizoen
  • Motorhandschoenen voor de zomer
 4. De maat 
 5. Het budget
 6. Wanneer moet je je motorhandschoenen vervangen?

De verschillende soorten handschoenen

 • De motorhandschoenen voor Racing zijn ontworpen voor het circuit en zijn inderdaad van leer. meestal van geiten- of kangoeroe-leder. Raci-handschoenenng geeft je alle bescherming die je nodig hebt om op het circuit te rijden. Het leer is renforced. Het is stijf eerst, maar ontspant na een paar keer gebruiken. bescherming en verstevigingen beschermen je knokkels, vingerkootjes, duim en handpalm. Op sommige modèles heb je zelfs de montage van de pink om hem niet om te draaien... In tegenstelling tot andere handschoenen hebben racinghandschoenen een lange manchet die een goede persoonlijke afstelling van de pols en dus een goede bescherming mogelijk maakt. En om te zijn bij het comfort van hoekstukken op de vingers en de rug van de hand. Ze zijn gants gericht op prestaties, vaak zonder compromissen, waarbij je bescherming vóór je comfort wordt gemaximaliseerd. Ontdek de cvan racehandschoenenIxon.
 • Motorhandschoenen De touring is gepland voor lange reizen, overtochten en andere langeafstandsreizen, comfort is hier je prioriteit. Voel jeeinage of gemakkelijk in je rugzak kunnen reiken zonder je motorhandschoenen uit te doen. Ergonomie, praticity en avontuur zijn je sleutelwoorden. In textiel is de pmeestal voor een beter comfort, vindt u sommige modellen in leder of met beide materialen ; het leder in de handpalm voor een betere bescherming. Ze hebbenook beschermende schelpen voor je veiligheid. Touri handschoenenng moet tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. Zij zijn daaromgespannen en vaak gemaakt van Gore-Tex. Dit membraan waterdicht en ademend zorgt ervoor dat je handen droog blijven, warm, maar niet te warm. Klaar voor een road-trip met handschoenen aanVquattro.
 • Motorhandschoenen urban: gestileerd, ergonomisch, elegant en modieus. De handschoenen doen het nietwind niet met je jurk. We kunnen2 of 3 wielen om verschillende redenen. En zijn snelheid bij twirling in de file maakt het mogelijk om te voldoen aan de prioriteitseisen van ultra-stedelijke pendelaars. Voor scootergebruikersistes, stadsbikers en handschoenen moeten vooral praktisch en comfortabel zijn. Ze zijn zo goeduvent leer met beschermende omhulsels om je handen te beschermen. Korte manchet, tactiele, effen kleuren, en vintage is terug van nooit weg geweest. Wordt beschermd ja, maar met klasse ! Ontdek de gaall One.
 • Moto t Handschoenenoff-road : extreme omstandigheden, competitie, prestaties, contact, woest terrein... Of je nu cross, enduro, quad of trial beoefent, het is van essentieel belang handschoenen te dragen om je vingers en handen te beschermen. De praktijk van CRoss is veeleisend, gladiatoren op 2 of 4 wielen, niets mag je vooruitgang tegenhouden. Leder of textegel, ze zijn perfect bestand tegen schuren en alle verkeerde handelingen waaronder je ze kunt zetten. Ze stellen  je in staat omje kunt je handvatten ook beter vasthouden voor totale controle over je motor. Pro casestectie en versterkingen zorgen voor een optimale bescherming van je handen. Het is tijd voor mop de ring, maar het circuit zou moeten volstaan ! Ontdek het collectie Thor.

Motorhandschoenen in leer of textiel?

We zijn geneigd te zeggen dat leer " sterker " is... Maar dankzij de technologische vooruitgang en de ontwikkeling van nieuwe materialen is textiel tegenwoordig zeer bestand tegen schuren. De leren handschoen  ishet wordt gebruikt voor races en voor stadsgebruik. De Textil Glove het zal niet meer gebruikt worden voor touring. Maar niet met hen dezelfde kenmerken. Voor Racing, lhet leer is versterkt, stijf, zelfs als het snel verslapt. Om te rijden in ville, zal het veel soepeler, praktischer en dunner zijn. Er is ooken handschoenen uit textiel voor gebruik in de stad. Ontworpen met mschuurbestendige materialen zodat je net zo beschermd bent als met leer. Merk allemaal hetzelfde ope dat lederen handschoenen over het algemeen iets duurder zijn dan handschoenen uit textiel en regelmatig onderhoud vergen. Dus leer of textegel ? Een kwestie van gontdek onze collectie van handschoenenAlpinestars.

De verschillende seizoenen

 • Motorhandschoenen voor de winter: er zijn enkelen onder ons die moedig en hardnekkig (gek ?) zijn en die in de winter willen blijven rijden en net zo weinig van ons leven in klimaatzones die geschikt zijn voor de praktijk van motorrijden in alle seizoenen. Voor pechdegenen die willen blijven rijden, ongeacht de omstandigheden. Moto Hiv-handschoenenen je beschermen tegen de kou en de regen. Ze hebben een membrawaterdicht en zijn vaak gemaakt van Gore-Tex. Dit membraan isnche en ademend voorkomt dat je gaat zweten en het daarna koud krijgt. Ze hebben ook een interne thermische voering en beschermen zoals andere motorhandschoenen. Leder of tekstile kies degene die je verkiest in de -collectieOverlap. Je wilt enof meer comfort ? Kies voor ganverwarmers.
 • Verwarmde -motorhandschoenen : een innovatie die je reizen zal veranderen. Paardrijden in de winterwas niet langer een probleem voor je handen. Wanneer de materialen zijn niet meer voldoende, dat de omstandigheden overgaan in negatieven, dat de winterhandschoenen niet voldoende warmte bieden, of gewoon voor de meest kille, is het tijd om over te gaan naar de superieure apparatuur. Programmeerbaar om te zeggentance met een eenvoudige applicatie op de smartphone. Ze detecteren ook je handen zodra je je handschoenen aantrekt. Temperatuur die regelt automatisch door intelligente thermische sensoren. Verwarmde handschoenens zijn de Rolls van winterhandschoenen. Een investering qje zult er geen spijt van krijgen, ontworpen voor de meest veeleisende motorrijders in strenge klimaten. Eenmaal getest, kun jewe zullen niet zonder je kunnen! Ontdek de handschoenen kachels Ixon.
 • Motorhandschoenen voor het tussenseizoen Elk seizoen heeft zijn eigen set handschoenen. Maar hoe kunnen we niet te koud in de herfst en te warm in de lente ? Ideaal voor deze perimotorhandschoenen voor het tussenseizoen voldoen aan je vraag naar temperatuur en veiligheid. Het is noodzakelijk omgoed uitgerust zijn voor alle seizoenen. Dunner, minder chauDS, en ontworpen met waterdichte en ademende membranen. en leder of textielze zullen je begeleiden op al je motorreizen. Met motorhandschoenen in het tussenseizoen heb je geen excuus meer om niet met weersgevoelige uitrusting te rijden.
 • Motorhandschoenen voor de zomer: sande beste tijd van het jaar voor ons, motorrijders ! De terugkeer van de mooie Jbear kondigt ook meer regelmatige motoruitstappen aan. En voor hen om zijde te zijnnt aangenaam, is het nuttig je uitrusting aan te passen aan de soms  verzengende temperaturen. Zomer motorhandschoenenzal u toestaan om te worden beschermd zonder het krijgen van warm in uw handen. Speciaal gewijd aan deze tijd van het jaar, geniet van een zeer merkbaar comfort : ze zijn licht, gemaakt van geperforeerd leer of mesh-stoffen om de lucht te laten circuleren, je zult genieten van de zomerse temperaturen met hun speciale ventilatiesysteem. En je kunt rijden veilig dankzij hun beschermende carbon- of TPU-verstevigingen. Shop handschoenen moto Helstons.

Tip : Voor je motorhandschoenen hiver, de toppen van je vingers mogen je handschoenen niet raken. Er moet 0,5 cm zijn ruimte om de lucht te laten circuleren en de warmte binnen te houden. De handeling om je aan te rakende handschoenen zorgen ervoor dat je het koud hebt.

 

 

De maat

Om dit te doen, moet je de juiste maat kiezen. Maar hoe te zijn zeker ? Door ze te proberen je  ja, maar voor onze beste webklanten, hoe kunnen zij hun maat te weten komen ? Het is eenvoudig, neem een meetlint en meet de palm van je hand zonder de duim. De eerste stap, je heb je handgrootte in cm. Voor mannen, de tligt tussen 19 en 27 cm. Voor vrouwen, zij is tussen 15 en 23 cm en tussen 14 en 18 cm voor kinderen. Ten tweede moeten wericht deze grootte met de groottegids op. Sommige merken hebben maten variërend van 2XS tot 4XL en andere merken maten variërend van maat 4 tot maat 14. Als uw keuze isal gedragen op een model, nu je je maat hebt, kan je bestellen. Het dragen van gay handschoenenlogging is een verplichting. Als je jezelfde boete bedraagt € 68 en verlies je één punt op je rijbewijs. Ga dan naar de pohet hele jaar door rijden, je kunt er maar beter in zitten.

En als je een foute meting gemaakt hebt, hoef je je geen zorgen te maken, je hebt 60 dagen om ze gratis om te ruilen.

Het budget

Is het oké voor je ? Je hebt je keuze voor het model ? Wedden dat jes vraag nu hoeveel je gaat krijgen ... Dus € ? € € ? of €€€ ?

Voor gmieren zomer, rekenen tussen € 30 en € 400. " Wahouuuuuuu " ga jez zeggen. Attentie Ik heb gewed large. De duurste zijn dcompetitiehandschoenen. Voor gebruik dagelijks vind je zeer goede zomerhandschoenen vanaf € 50 in leder of textiel, met verstevigingen aan middenhandsbeentjes en handpalmen, tactiel en gehomologeerd.

Voor het tussenseizoen, reken je tussen € 40 en € 190. Wederom alles hangt van uw gebruik af. Voor gebruik urban, voor tactiele, waterdichte, versterkte en goedgekeurde handschoenen reken je max. € 70. Voor touring varieert de prijs tussen € 50 en € 190.

Voor winter-touringhandschoenen, hetzij in leder, textiel of Gore-Tex, moet je rekenen tussen € 40 en € 200. stedelijk, reken maximaal € 130 voor waterdichte handschoenen, goedgekeurd en versterkt.

Voor verwarmde handschoenen varieert de prijs tussen € 150 en € 300. Plus de batterijkit als je niet aan je motor gekoppeld wilt zijn.

Dafy biedt betaling in 2X of 3X zonder kosten.

Wanneer moet je je motorhandschoenen vervangen?

Geen wiskundige berekening, je moet je handschoenen vervangen wanneer ze versleten zijn of wanneer ze beschadigd zijn. En om leu te houdenlang meegaan, verzorg ze met specifieke producten om het leder te voeden, volg het was-/droogadvies op het etiket op en denk eraan ze te drogen als het regent.

 

 

Nu weet je alles over motorhandschoenen. Veel plezier met winkelen ! 

Om eenussi: