Je motorjas voor de winter moet waterdicht zijn

Om u te beschermen tegen alle weersomstandigheden, moet uw winter motorjas waterdicht en ademend zijn en het begint allemaal met de keuze van het membraan.s kan bijvoorbeeld kiezen voor een Gore-Tex jas. Datwat de weersomstandigheden ook zijn, jassen die zijn ontworpen met een Gore-Tex-membraan voorkomen dat water door het materiaal gaat. inderdaad, het bevat meer dan 1,4 miljard poriën per cm². Chaeen van de poriën is 20.000 keer kleiner dan een druppel, maar 700 keer groter dan een molecuul waterdamp.water dringt niet door, maar transpiratie verdampt. Cersommige fabrikanten van motorfietsuitrusting hebben echter hun eigen waterdicht en ademend membraan ontwikkeld dat even effectief is, zoals het geval Alpinestars is met het Drystar-membraan.tegenwoordig bestaan er veel membranen, maar om de goede waterdichtheid en kwaliteit van een stof te zien, is het noodzakelijk om naar het etiket en de Schmerber-eenheid te verwijzen. stof wordt gezegd dat het waterdicht is als het bestand is tegen een druk van 1600 Schmerber.s het aantal is hoog en het membraan is ondoordringbaarder.

 

Je motorjas voor de winter moet je warm houden

Een waterdichte jas is goed, maar als het warm blijft, is het nog beter!r dit, de volledige voering is de ster van de winter! Pour zijn gegarandeerd een goede kwaliteit van de voering, is het ook noodzakelijk om te verwijzen naar de grammage per m2.r geef je een klein idee, een wintervoering moet minimaal 800g/m2 zijn. Meers het aantal is hoog en hoe meer het je zal beschermen tegen de kou. Conomringend de vorm van uw jas, moet de kraag genoeg stijgen om uw hals te beschermen, voorzichtig zijnd dat het u niet hindert. complexiteit zal zijn om de middenweg te vinden tussen een goed gesloten kraag zonder dat deze te strak is en een kraag te breed waardoor water of sneeuw zou kunnen binnendringen. Veizorg er bovendien voor dat de jas een strakker lipje aan de polsen heeft om te voorkomen dat er tijdens het rijden wind in komt.

 

Je winterjas moet de juiste maat hebben

Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het hebben van een jas van de juiste maat is een meer dan belangrijk criterium op een motorfiets.s u zult comfortabeler voelen en daarom in betere omstandigheden om te rijden. Zoutwij fabrikanten, kan de grootte van jassen variëren. Dit zijn om deze redenen, dat wij u adviseren om dwingend te proberen op uw winter motorfiets jas voordat u koopt. Pouom er zeker van te zijn dat je jas in je taille zit, hoef je alleen maar te controleren of de verstevigingen en beschermingen van de jas goed zijn geplaatst.

Je winterjas moet gehomologeerd zijn

Voor uw veiligheid moet uw motorjas CE EPI-goedgekeurd zijn. deze goedkeuring is namelijk ingevoerd om het beschermingsniveau van de uitrusting van motorfietsen te kennen.alle CE epi goedgekeurde apparatuur heeft verschillende schuur-, weerstands-, schok-, snij- en perforatietests uitgevoerd. Ditde standaard heeft 5 beschermingsniveaus: AAA, AA, A, B, C. Tussen deze verschillende niveaus verandert de impact- en slijtvastheid. AAA is een niveau dat bestand is tegen grote uitglijders. tussenliggende niveaus, zoals AA, A en B, kunt u uw jas te vinden op basis van het gebruik en de juiste balans tussen bescherming, comfort en flexibiliteit. En om te eindigen, wordt niveau C alleen aanbevolen voor korte uitstapjes in de stad.s hebben nu de sleutels in de hand om je ideale winter motorjas te vinden! Pour de rest van uw uitrusting, vind onze koopgids Hoe u uzelf in de winter op een motorfiets kunt uitrusten.