Deleder motorfiets louson: tussen sterkte, duurzaamheid en flexibiliteit

Leer is een natuurlijk materiaal gemaakt van de huid van dieren zoals koeien, ossen of zelfs buffels.u voor zijn weerstand tegen scheuren en schuren, biedt het leren jasje goede bescherming voor fietsers. Dit nHet is geen toeval dat de beste rijders van de GP-motorfiets van top tot teen van leer zijn voorzien.uIR is ook een flexibel en elastisch materiaal dat zich gemakkelijk aanpast aan lichaamsbewegingen en zo extra comfort biedt aan piloten.Zoals u zult hebben begrepen, is leer een materiaal met meerdere voordelen, dat zijn kwaliteit in de loop van de tijd behoudt, op voorwaarde natuurlijk dat het goed wordt onderhouden.

 

Welke producten moet je gebruiken om je leren motorjas schoon te maken?

Om uw leren motorjas goed schoon te maken zonder de kwaliteit ervan te veranderen, niets ingewikkelds, op voorwaarde dat u de juiste gebaren en de juiste producten gebruikt.hegemonie eenvoudige en zachte producten, zoals Marseille zeep, of leer-specifieke reinigingsmiddelen.heeft u echter bepaalde zogenaamde " specifieke " producten die stoffen kunnen bevatten die te agressief zijn en daardoor het materiaal op lange termijn beschadigen? In cin geval van twijfel, vraag het advies van een professional of de fabrikant. Voor kan bijvoorbeeld de Leather Care Kit gebruiken van Furygan of zelfs de #1 Care Kit vanHelstons. De lhandwas is verplicht, in feite is leer een levend materiaal dat ademt, machinewas moet daarom uiteraard worden verboden.

Hoe moet je je leren motorjas wassen?

Voor het wassen is het heel eenvoudig, je hebt maar twee dingen nodig : een borstel ontworpen voor leer of een doek (een microvezeldoek zal het perfect doen) en je reiniger.je hoeft dan alleen maar zachtjes over de jas te wrijven in een cirkelvormige beweging.tip : Si vonze jas is gekleurd, u kunt producten toevoegen om de helderheid van de kleuren naar voren te brengen. Votrde jas ziet er nieuwer uit dan ooit .

 

Hoe droog ik mijn leren motorjas?

Zoals we hebben gezegd, is leer een natuurlijk en ademend materiaal. We we raden je dan ook aan om het te laten drogen in de open lucht, op een hanger, op een gesloten en droge plaats, uit de zon. blootstelling aan de zon, risico op uitdroging, verzwakking en aantasting van de kleuren. Privzoek een plekje binnen en in de schaduw.

 

Hoe zorg je voor je leren motorjas?

Je leren jas is nu helemaal mooi, helemaal schoon !je moet het echter het hele jaar door en over de kilometers onderhouden.ffet, om zijn uiterlijk en flexibiliteit te behouden, raden wij u aan crèmes te gebruiken die zijn aangepast aan het type leer van uw motorjas. Refga terug naar het etiket of neem rechtstreeks contact op met de fabrikant.