Het was in 1974 dat het verhaal van Dafy begon. De oprichter, Emmanuel David, zit vol ambities en is bereid om zijn dromen en zijn passie voor motoren te delen. 45 jaar later, is het een overwinning.

dafy 45ans d'existence

De passie voor motorfietsen

Eén verhaal, twee wielen

Heeft Dafy nu meer dan 180 winkels en werkplaatsen in Frankrijk en Marokko. Als 1e Franse speler en tweede in Europa, staan wij met 1.000 experts ten dienste van al onze klanten die gepassioneerd zijn door de motor.

Met zijn online site die essentieel is geworden voor de verkoop van motoruitrusting en accessoires, Dafy blijft zijn knowhow en zijn kostbare menselijke uitwisselingen eren dankzij zijn klantenservice die beschikbaar is van maandag tot zaterdag.

Elke dag zijn mannen en vrouwen op verschillende gebieden bezig om motorrijders in hun rijplezier te begeleiden en hen zo goed mogelijk uit te rusten.  Verkoopadviseurs en monteurs begeleiden hen bij alle -verkooppuntenDafy. Inkopers, ontwikkelaars, maar ook webmarketing- en logistieke professionals zijn dagelijks in de weer om hen te ondersteunen en hen een kwaliteitsservice te bieden.

Tot op de dag van vandaag Dafy zijn we voortdurend aan het innoveren. Met Daf 'Okaz, vereenvoudig je de verkoop en / of aankoop van je motor. Overal in Frankrijk zijn nu centra geopend om je te helpen met al je administratieve procedures om jouw tweedehands motor te vinden.

Als nationaal leider, Dafy is ook aanwezig op vele motorfiets evenementen. Je kan ons vinden bij de MotoGP Franse Grand Prix, het Enduro wereldkampioenschap of de 24u van Le Mans.

Dafy is ook actief op alle sociale netwerken. Ontdek elke dag al het motornieuws op de Facebook-pagina, volg deze grote familie van enthousiastelingen op LinkedIn en ontdek ook alle motortips op Dafy The Blog.

Dafy biedt ook dagelijkse diensten aan om het leven van zijn klanten te vereenvoudigen. Betaling in 2X of 3X zonder kosten. En omdat niemand immuun is voor het maken van een fout, kan je gebruik maken van de gratis verzending en retourzendingen gedurende 100 dagen

45 jaar later is de passie nog steeds springlevend en het is dankzij al onze klanten dat we het Dafy kunnen blijven leven en een bevoorrechte service kunnen bieden.

 

Vind ook alle Dafy-diensten.