Het was in 1974 dat het verhaal van Dafy begon. De oprichter, Emmanuel David, zit vol ambities en is bereid om zijn dromen en zijn passie voor motoren te delen. 45 jaar later, is het een overwinning.

PASSIE VOOR MOTOREN

Een verhaal, twee wielen

Het Dafy-netwerk heeft nu meer dan 180 winkels en werkplaatsen in Frankrijk en Marokko. Als 1e Franse speler en tweede in Europa, staan wij met 1.000 experts ten dienste van al onze klanten die gepassioneerd zijn door de motor.

Met zijn online site die een must is geworden voor de verkoop van motoruitrusting en -accessoires en met onze speciale Belgische website, blijft  Dafy zijn knowhow en zijn zo kostbare menselijke uitwisselingen in ere houden dankzij zijn klantendienst die beschikbaar is van maandag tot zaterdag. 

Elke dag zijn mannen en vrouwen op verschillende gebieden bezig om motorrijders in hun rijplezier te begeleiden en hen zo goed mogelijk uit te rusten.  Verkoopadviseurs en monteurs begeleiden hen bij alle Dafy-verkooppunten. Inkopers, ontwikkelaars, maar ook webmarketing- en logistieke professionals zijn dagelijks in de weer om hen te ondersteunen en hen een kwaliteitsservice te bieden.

Tot op vandaag houdt Dafy nooit op met innoveren. Met Daf'Okaz, vereenvoudig je de verkoop en/of aankoop van je motor. Overal in Frankrijk zijn nu centra geopend om je te helpen met al je administratieve procedures om jouw tweedehands motor te vinden.

Als één van de leiders, is Dafy natuurlijk ook aanwezig op veel motorgerelateerde evenementen. Je kan ons vinden bij de MotoGP Franse Grand Prix, het Enduro wereldkampioenschap of de 24u van Le Mans.

Dafy is ook actief op alle sociale netwerken. Ontdek elke dag al het motornieuws op de Facebook-pagina, volg deze grote familie van enthousiastelingen op LinkedIn en ontdek ook alle motortips op de Dafy- blog.

Dafy biedt ook dagelijkse diensten aan om het leven van zijn klanten te vereenvoudigen. Profiteer van de betaling in 3X zonder kosten. En omdat iedereen wel eens een foutje maakt, kan je gebruik maken van de gratis verzending en retourzendingen gedurende 100 dagen

45 jaar later is de passie nog steeds springlevend en het is dankzij al onze klanten dat Dafy die passie in stand houdt en een bevoorrechte service kan aanbieden.

Vind ook alle Dafy-diensten.